GHETTO Χαλκίδα Εύβοια

Το GHETTO αναζητά τον επόμενο συντάκτη του

Το λες και αγγελία. Αλλά επειδή ξέρουμε να γράφουμε κείμενα και δεν το έχουμε με τις αγγελίες, κάπως έτσι θα βρούμε και τον επόμενο που θα μπει στην υπόγα μας. Σε λίγες μέρες το GHETTO MAGAZINE συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής. Η βασική συντακτική και δημιουργική ομάδα του GHETTO, οι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται καθημερινά με […]

Το λες και αγγελία. Αλλά επειδή ξέρουμε να γράφουμε κείμενα και δεν το έχουμε με τις αγγελίες, κάπως έτσι θα βρούμε και τον επόμενο που θα μπει στην υπόγα μας.

Σε λίγες μέρες το GHETTO MAGAZINE συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής. Η βασική συντακτική και δημιουργική ομάδα του GHETTO, οι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται καθημερινά με τη λειτουργία και τη θεματολογία του site, είναι συγκεκριμένοι. Αυτή την ομάδα όμως θέλουμε να την εμπλουτίσουμε με νέα πρόσωπα, φρέσκες ιδέες. Αυτή την ομάδα λοιπόν, θέλουμε να την κάνουμε λίγο μεγαλύτερη.

Για να έχεις καλό κείμενο, για να μπορείς να αποτυπώνεις στον γραπτό λόγο όλα όσα σε ενδιαφέρουν και θέλεις ο αναγνώστης να διαβάσει, δεν είναι απαραίτητο να έχεις τελειώσει κάποια σχολή δημοσιογραφίας ή να έχεις απαραίτητα μεγάλη εμπειρία στην γραφή κειμένων.

Για να μπεις στην υπόγα του GHETTO πρέπει να ακούς λιγότερο Μάλαμα από την Χριστίνα, να είσαι συνεπής στην ώρα των meeting όπως η Πένη μόνο αυτή είναι, να συμπαθείς ή έστω να μην αντιπαθείς την Μπάγερν Μονάχου λόγω του Βασίλη αρχισυντάκτη μας, να έχεις γνώσεις από Ιστορία Τέχνης και Marketing μέχρι Λένα Ζευγαρά και Φρόιντ όπως ο Γιώργος, να κάνεις λιγότερα λογοπαίγνια από την Φαίη. Και να έχεις δει τουλάχιστον 13 κύκλους Grey’s Anatomy.

Στα σημαντικά τώρα:

Ο υποψήφιος / η υποψήφια θέλουμε:

– Να έχει καλό κείμενο

– Να γνωρίζει από social media

– Να είναι άνω των 18 ετών

Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της παρέας μας, μπορείς:

Να στείλεις ένα email στο info@ghettomagazine.gr με:

1) Το CV σου
2) Link για τα social media profiles σου και κάποιο blog, αν έχεις.
3) Τί θα σε ενδιέφερε να γράφεις και γενικότερα τι ρόλο θα ήθελες να έχεις στο GHETTO

Το www.ghettomagazine.gr είναι το νούμερο 1 και μοναδικό θεματικό online περιοδικό της Χαλκίδας και της Εύβοιας. Θα χαρούμε πολύ μέσα από αυτή τη διαδικασία να βρούμε εκείνον, εκείνη ή εκείνους που σε έναν χρόνο από τώρα θα ετοιμάζουν μαζί μας τα 3α γενέθλια του GHETTO.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top