Το Discover γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γης με εικόνες από παραλίες της Εύβοιας!

Η Ημέρα της Γης αποτελεί μια ημερομηνία κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα. Συντονίζεται παγκοσμίως από το Δίκτυο Ημέρας της Γης (Earth Day Network) και εορτάζεται σε περισσότερες από 175 χώρες κάθε χρόνο. Το Discover Greece στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ανέβασε φωτογραφίες από τις υπέροχες παραλίες της Εύβοιας για να “γιορτάσει” την Παγκόσμια Ημέρα της Γης. 5 υπέροχες φωτογραφίες! https://www.instagram.com/p/BwjXPXolMUK/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ημέρα της Γης αποτελεί μια ημερομηνία κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα. Συντονίζεται παγκοσμίως από το Δίκτυο Ημέρας της Γης (Earth Day Network) και εορτάζεται σε περισσότερες από 175 χώρες κάθε χρόνο.

Το Discover Greece στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ανέβασε φωτογραφίες από τις υπέροχες παραλίες της Εύβοιας για να “γιορτάσει” την Παγκόσμια Ημέρα της Γης.

5 υπέροχες φωτογραφίες!

https://www.instagram.com/p/BwjXPXolMUK/?utm_source=ig_web_copy_link

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top