Το Champions League ξεκινάει και η L’ Artigiano πίτσα είναι η καλύτερη παρέα

Το Champions League ξεκινάει και λόγω covid-19 γήπεδο δεν μπορούμε να πάμε, άρα ακόμα ένας μεγαλύτερος λόγος να φάμε βλέποντας την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου. Και για να πούμε την κρυφή μας αλήθεια εξίσου μεγάλη μαγεία του Champions League είναι τα παρελκόμενα. Ναι, εντάξει η γιορτή του ποδοσφαίρου, οι φάσεις, τα γκολ, οι παίκτες, οι […]

Το Champions League ξεκινάει και λόγω covid-19 γήπεδο δεν μπορούμε να πάμε, άρα ακόμα ένας μεγαλύτερος λόγος να φάμε βλέποντας την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου.

Και για να πούμε την κρυφή μας αλήθεια εξίσου μεγάλη μαγεία του Champions League είναι τα παρελκόμενα. Ναι, εντάξει η γιορτή του ποδοσφαίρου, οι φάσεις, τα γκολ, οι παίκτες, οι προπονητές και η κούπα. Αλλά και όλη η μυσταγωγία του να μαζευτείς με τους φίλους σου σε έναν καναπέ, να κάνετε τον χαβαλέ σας και φυσικά να φάτε.

Φοράμε τα καλά μας και είμαστε έτοιμοι να δούμε το ματσάκι αφού πρώτα έχουμε δει όλο το pre-game και έχουμε μοιράσει τις θέσεις μας και τις γωνίες στον καναπέ.

Στο φαγητό δεν θα τα χαλάσουμε αλλά το Champions League θέλει μπίρα και pizza!

Γιατί αν η αγαπημένη σου ομάδα αγωνίζεται στο Champions League και αυτό είναι θεωρητικά η ύψιστη στιγμή για έναν οπαδό, τότε επιβάλλεται και η παραγγελία σου για αυτό το βράδυ να είναι αναλόγως επική.

Highlight, πεπερόνι, πλευρικά τραπεζάκια, “εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ”, Εουσσσέμπιο και τέτοια.. Είναι μερικά μόνο από αυτά που επικρατούν στις βραδιές του Champions League.

Οι βραδιές με πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα θέλουν και την κατάλληλη πρόταση για φαγητό. Έτσι, όλες οι παρέες στη Χαλκίδα έχουν την επιλογή για μοναδικό και απολαυστικό φαγητό. Και η επιλογή ακούει στο όνομα L’ Artigiano.

Η L’ Artigiano, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, και φυσικά στην πόλη της Χαλκίδας.

L’ Artigiano

Καλογεροπούλου 13, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221 060945

Site: www.lartigiano.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top