Το Cd του Negro δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου Το Negro Cocktail Espresso bar, αποτελεί εδώ και χρόνια σταθερή αξία στην παραλία της Χαλκίδας! Με αδιαμφισβήτητη ποιότητα στα προϊόντα του, όπως τα κορυφαία cocktails, έχει κερδίσει το κοινό της πόλης. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που ξεχωρίζει στο Negro, κάτι στο οποίο οι άνθρωποι του μαγαζιού έχουν επενδύσει και προσπαθούν πάντα […]

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

Το Negro Cocktail Espresso bar, αποτελεί εδώ και χρόνια σταθερή αξία στην παραλία της Χαλκίδας! Με αδιαμφισβήτητη ποιότητα στα προϊόντα του, όπως τα κορυφαία cocktails, έχει κερδίσει το κοινό της πόλης.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που ξεχωρίζει στο Negro, κάτι στο οποίο οι άνθρωποι του μαγαζιού έχουν επενδύσει και προσπαθούν πάντα να το κρατάνε ψηλά… και αυτό δεν είναι άλλο από τη μουσική!

 

Με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας λοιπόν, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια μουσική συλλογή, με επιλεγμένα κομμάτια, τα οποία , αντιπροσωπεύουν τις ξεχωριστές μουσικές που έχουν ακουστεί στο Νegro!

Negro 5 Years (N5Y), ο τίτλος του δίσκου, ο οποίος αποτελείται από 14 κομμάτια που ξεχώρισαν επιλεκτικά οι Djs και μουσικοί παραγωγοί, Στέφανος Γατσαποστόλης και Γιώργος Κάνουρας.

Ο Στέφανος Γατσαποστόλης μετρά πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής και έχει υπογράψει  ως  S’Gee σε edit και remixes κομματιών που έπαιξαν στους καλύτερους ραδιφωνικούς σταθμούς της χώρας, αλλά και του εξωτερικού. Τον ακούμε στον αέρα του Home radio 89.1. Το μότο των Dj sets του είναι  “Music for the soul” και αυτό είναι κάτι που πέρασε και στις επιλογές του για τη συλλογή του  Negro!

O Γιώργος Κάνουρας είναι Dj, compiler και promoter. Από την παιδική του ηλικία φάνηκε το μικρόβιο για τη μουσική, αφού αγόραζε μανιωδώς βινύλια! Μεταφράζει τα πάντα σε μουσική. Μπορεί να μιλά γι’ αυτή και να παίζει ώρες… Έχει δική του εκπομπή στο web radio “Joinradio.gr”. Οι επιλογές του για το cd του Negro, έγιναν σύμφωνα με τα κομμάτια που αγαπάει και δεν λείπουν από τα Dj sets του!

Το Negro λοιπόν, καινοτομεί ,τολμά και ξεχωρίζει, δημιουργώντας με πολύ μεράκι και δουλειά μια συλλογή, με αρκετές αποκλειστικότητες !

Κάνε shazam και θα δεις σε κάποια track το Negro στην οθόνη σου!

Ήδη τα περισσότερα κομμάτια είναι στον αέρα των πιο σημαντικών ραδιοφώνων της χώρας και του εξωτερικού!

Ο ήχος της συλλογής είναι ατμοσφαιρικός, με  τα περισσότερα tracks να ανήκουν στην κατηγορία electronica , αλλά θα βρεις και κομμάτια trip hop, lounge, funky soul, αλλά και το track no 7 του Cd, που έχει χαρακτηριστεί κινηματογραφικό!

Για να ταξιδέψεις λοιπόν με τους ήχους της μουσικής συλλογής του Negro, μπορείς να κατεβάσεις τα κομμάτια που σου αρέσουν, ή ολόκληρο το άλμπουμ, από όλα τα ψηφιακά δισκάδικα και μουσικές πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο ( Beatport, Traxsource, Spotify, Deezer, Itunes , Amazon κλπ…)!

Το Cd όμως θα το βρεις εννοείται και στο Negro και εμείς θα σου προτείναμε να το προτιμήσεις, καθώς πέρα από την εξαιρετική μουσική, έχει γίνει μια πολύ ωραία δουλειά σε γραφιστικό επίπεδο, με ωραία εξώφυλλα και ένα ιδιαίτερο βιβλίο με φωτογραφίες! Θα σου αποκαλύψουμε επίσης, ότι στο φυσικό άλμπουμ, θα βρεις και ένα bonus track, που δεν είναι διαθέσιμο ψηφιακά!

Αν λοιπόν θες να είσαι “ψαγμένος” μουσικά, πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το άλμπουμ του Negro στη συλλογή σου!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top