Το Cabaret17 για δύο παραστάσεις στη Χαλκίδα!

Το Cabaret17, για 3η χρονιά, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του σε Πάτρα, Κόρινθο και Αθήνα κάνει μια στάση για 2 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στην πανέμορφη Χαλκίδα! Το Σάββατο 30 και την…

Το Cabaret17, για 3η χρονιά, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του σε Πάτρα, Κόρινθο και Αθήνα κάνει μια στάση για 2 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στην πανέμορφη Χαλκίδα!

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 21:00, τα κορίτσια του Cabaret17 θα σας περιμένουν στο Θέατρο “Περι-Τεχνών” για δύο μοναδικές παραστάσεις που θα σημάνουν και το τέλος της περιοδείας τους!!

Η παράσταση Cabaret17 * είναι μια σκηνική μεταφορά των Βακχών του Ευριπίδη, μέσα από τη φόρμα του καμπαρέ, σε συνδυασμό με σύγχρονη μουσική. Ο θίασος του Cabaret17 επιστρέφει για 3η σεζόν, ξαναδουλεύει με το υλικό του Ευριπίδη και δημιουργεί μια παράσταση, σπάζοντας τα όρια σκηνής και πλατείας, μαζί με το κοινό θα αναζητήσει την ευτυχία στο κρασί και στον έρωτα.

«Αν δεν υπήρχε το κρασί,

ούτε έρωτα, ούτε καμμιά χαρά

οι άνθρωποι θα είχαν…»

Σκηνοθετικό σημείωμα

«Διόνυσος – δεν ξέρω πως αλλιώς να ξηγηθώ παρά με νιωσίματα. Λαχτάρισες ποτέ σου φάβα; Όμοια κι εγώ λαχτάρησα Ευριπίδη.» Βάτραχοι μτφρ Κ. Βάρναλης

Όπως και ο Διόνυσος στους «Βατράχους», έτσι κι εμείς αναζητάμε παλιές ιστορίες για να μιλήσουμε για σημερινές εμπειρίες. Η ιστορία που θα αφηγηθούμε σκηνικά λοιπόν, είναι για την επιστροφή της φύσης, για τον έρωτα, για την εκδίκηση του καταπιεσμένου εαυτού, είναι μια ιστορία για γυναίκες που μιλάνε για άνδρες που μιλάνε για γυναίκες, σε έναν τόπο χωρίς χρόνο, όπου τα όρια του εαυτού και των άλλων είναι ρευστά, σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι επιλέγουν την στάση τους απέναντι στα πράγματα και πληρώνουν το τίμημα.

Τη σκηνοθεσία και τη δραματουργία υπογράφει η Γεωργία Καλογεράτου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι:

Κυριακή Ζήση, Λίνα Ζαχαροπούλου, Πέπη Παπαδοπούλου και Δήμητρα Ταρούση

Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος.

*Ο τίτλος αποτελεί έναν φόρο τιμής στην παράσταση Dionysus in ’69 από την ομάδα The Performance Group, σε σκηνοθεσία Richard Schechner.

 

Συντελεστές:

Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Γεωργία Καλογεράτου

Παίζουν: Λίνα Ζαχαροπούλου, Κυριακή Ζήση, Πέπη Παπαδοπούλου, Δήμητρα Ταρούση

Πιάνο-Μουσικές Διασκευές: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος

Χορογραφίες: Denise Κ. Γιαννοπούλου

Φωτογραφία Αφίσας: Γιώργος Μακρυδημόπουλος

Σχεδιασμός Αφίσας: Άννα Στριμενοπούλου

 

Τοποθεσία:

Θέατρο Περί-Τεχνών

Μαυρογένους 2, Χαλκίδα

Διάρκεια παράστασης: 120′

 

Είσοδος:

10 Ευρώ Κανονικό

7 Ευρώ Μειωμένο (Άνεργοι, Φοιτητές, Μαθητές, Πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, άνω των 65)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top