Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-15 Μαρτίου

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής (12ο Π.Σ.Φ.Ν.) θα υποδεχτεί φοιτητές και φοιτήτριες της Νοσηλευτικής και των υπολοίπων Επιστημών Υγείας καθώς και επιστήμονες του χώρου της Υγείας, μιας και η θεματολογία του καλύπτει ποικίλους τομείς της Νοσηλευτικής επιστήμης και των Επιστημών Υγείας γενικότερα. Ο διττός στόχος του συνεδρίου αφορά την παρουσίαση εργασιών από φοιτητές και […]

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής (12ο Π.Σ.Φ.Ν.) θα υποδεχτεί φοιτητές και φοιτήτριες της Νοσηλευτικής και των υπολοίπων Επιστημών Υγείας καθώς και επιστήμονες του χώρου της Υγείας, μιας και η θεματολογία του καλύπτει ποικίλους τομείς της Νοσηλευτικής επιστήμης και των Επιστημών Υγείας γενικότερα.

Ο διττός στόχος του συνεδρίου αφορά την παρουσίαση εργασιών από φοιτητές και επιστήμονες, αλλά και την πρακτική κατάρτιση των συμμετεχόντων μέσω των κλινικών φροντιστηρίων που θα πραγματοποιηθούν.

Το συνέδριο είναι προγραμματισμένο για τις ημέρες 13-14-15 Μαρτίου του 2020, στις κτηριακές εγκαταστάσεις του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Παπαδιαμαντοπούλου 123, Γουδή).

Η υποβολή εργασιών προς παρουσίαση και οι εγγραφές του συνεδρίου έχουν ξεκινήσει. Τα κλινικά φροντιστήρια έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.psfn.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top