Το φρέσκο οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» στη Χαλκίδα πρωτοτυπεί για όλους μας (pics)

Το οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» είναι ο καινούργιος χώρος στο δρόμο της Χαϊνά δίπλα στη Eurobank, και συγκεκριμένα στη Χαϊνά 69, όπου θα βρούμε μια ποικιλία προτάσεων και επιλογών. Ξεχωρίζει με τα λαχταριστά φρούτα και λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς και τα οποία μας προσφέρει φρεσκοκομμένα για να στολίσουν το τραπέζι μας. Η μεγαλύτερη […]

Το οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» είναι ο καινούργιος χώρος στο δρόμο της Χαϊνά δίπλα στη Eurobank, και συγκεκριμένα στη Χαϊνά 69, όπου θα βρούμε μια ποικιλία προτάσεων και επιλογών. Ξεχωρίζει με τα λαχταριστά φρούτα και λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς και τα οποία μας προσφέρει φρεσκοκομμένα για να στολίσουν το τραπέζι μας. Η μεγαλύτερη και καλύτερη γκάμα προϊόντων μαναβικής της περιοχής μας περιμένει για να διαλέξουμε.

Η πρωτοτυπία του οπωροπωλείου «Θαύματα της Φύσης» έγκειται στο ότι έχει δημιουργήσει και μια γωνία φρεσκοστυμμένων χυμών. Τα φρούτα από το μανάβικο που επιλέγονται, μετατρέπονται σε μια σειρά από δροσερούς βιταμινούχους χυμούς που μυρίζουν φύση και μας γεμίζουν ζωντάνια. Αυτή η καθημερινή αναζωογόνηση και ευεξία είναι το σύνθημα του «Θαύματα της Φύσης» με στυμμένα φρούτα κατευθείαν από τους πάγκους του οπωροπωλείου.

Το οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» μας προσφέρει και την εκδοχή ενός φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ που μπορούμε να απολαύσουμε κάθε ώρα της ημέρας. Δοκιμάστε τον espresso με το ξεχωριστό καϊμάκι, ή τη σπεσιαλιτέ του barista, τον πλούσιο cappuccino με φρέσκο γάλα ημέρας.

Αν όμως θέλουμε να εμπλουτίσουμε το πρωινό μας ή να καινοτομήσουμε στο μεσημεριανό και στο δείπνο μας, στο «Θαύματα της Φύσης» θα συναντήσουμε παραδοσιακά προϊόντα με αυθεντικές ελληνικές συνταγές όπως σπιτικές μαρμελάδες, γευστικές σάλτσες και ζυμαρικά.

Μια μεγάλη εορταστική προσφορά μας περιμένει στο «Θαύματα της Φύσης» και η οποία διαρκεί δύο ολόκληρους μήνες. Με αγορές άνω των 20 ευρώ, μας χαρίζει ένα υπέροχο δώρο, 1 κιλό ολόφρεσκα πορτοκάλια για χυμό.

Το καινούργιο οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» μας περιμένει κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ και ομορφαίνει και τις Κυριακές μας καθώς είναι πάντα ανοιχτά, από κοντά take away στη Χαϊνά 69 ή delivery στην πόρτα μας στο τηλέφωνο 222 111 2578.

Ακολουθήστε τα “Θαύματα της Φύσης” στο Facebook: Miracles Of Nature

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top