Το φεστιβάλ στις Όχθες του Λήλαντος έρχεται και το φετινό καλοκαίρι (pics)

Το Διεθνές φεστιβάλ στις όχθες του Λήλαντος είναι έτοιμο και αυτό το καλοκαίρι να μας παρουσιάσει τα καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και τις μουσικές βραδιές δίπλα από τον ποταμό Λήλα στο Βασιλικό Χαλκίδας. Μια δροσερή πρόταση πολιτισμού για πέμπτη χρονιά δίπλα στον Λήλαντα ποταμό. Η διεθνής καλλιτεχνική συνάντηση, που αναδεικνύει τον κυρίαρχο ρόλο του ελληνικού πολιτισμού, […]

Το Διεθνές φεστιβάλ στις όχθες του Λήλαντος είναι έτοιμο και αυτό το καλοκαίρι να μας παρουσιάσει τα καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και τις μουσικές βραδιές δίπλα από τον ποταμό Λήλα στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Μια δροσερή πρόταση πολιτισμού για πέμπτη χρονιά δίπλα στον Λήλαντα ποταμό. Η διεθνής καλλιτεχνική συνάντηση, που αναδεικνύει τον κυρίαρχο ρόλο του ελληνικού πολιτισμού, ιδιαίτερα μετά την αναγνώριση, από την UNESCO, του Ρεμπέτικου ως μνημείου της άυλης παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το φεστιβάλ ξεκινάει την Τετάρτη 26 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στην μεγάλη συναυλία που γίνεται κάθε καλοκαίρι στα πλαίσια του φεστιβάλ φέτος θα τραγουδήσουν ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μανώλης Φάμελος αλλά και ο Στάθης Δρογώσης.

Τις 5 ημέρες του φεστιβάλ θα υπάρχουν βραδιές αφιερωμένες στο ρεμπέτικο τραγούδι και στα παλιά ελληνικά τραγούδια. Επίσης στο φεστιβάλ εκτός από τα καλλιτεχνικά δρώμενα θα έχει και αθλητικά.

Δείτε όλο το πρόγραμμα αναλυτικά στην αφίσα του φεστιβάλ:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top