Το Φεστιβάλ Σκύρου έρχεται με δύο δυνατές συναυλίες (pic)

Κάτι νέο συμβαίνει στον φεστιβαλικό χάρτη του ελληνικού καλοκαιριού. Το μαγευτικό νησί της Σκύρου φιλοξενεί το Φεστιβάλ Σκύρου, καλώντας το κοινό να ακούσει μουσική βγαλμένη από τα συναυλιακά καλοκαίρια αλλά και να εξερευνήσει ένα νησί – «κρυμμένο θησαυρό» και την άγρια ομορφιά του. Σχεδόν μιάμιση ώρα με το καραβάκι από την Κύμη, αλλά τοποθετημένη στρατηγικά στο κέντρο του Αιγαίου, η Σκύρος είναι το νησί των εκπλήξεων. Η μουσική ξεκινάει από το λιμάνι. Την Παρασκευή 2 Αυγούστου ο Χρήστος Θηβαίος θα τραγουδήσει live σε μία μοναδική συναυλία, ενώ το Σάββατο 3 Αυγούστου η Φωτεινή Βελεσιώτου με τον Σωτήρη Μπάλα. Το Ghetto θα είναι και στην Σκύρο, Χορηγός Επικοινωνίας στις δύο αυτές μουσικές συναυλίες!

Κάτι νέο συμβαίνει στον φεστιβαλικό χάρτη του ελληνικού καλοκαιριού. Το μαγευτικό νησί της Σκύρου φιλοξενεί το Φεστιβάλ Σκύρου, καλώντας το κοινό να ακούσει μουσική βγαλμένη από τα συναυλιακά καλοκαίρια αλλά και να εξερευνήσει ένα νησί – «κρυμμένο θησαυρό» και την άγρια ομορφιά του.

Σχεδόν μιάμιση ώρα με το καραβάκι από την Κύμη, αλλά τοποθετημένη στρατηγικά στο κέντρο του Αιγαίου, η Σκύρος είναι το νησί των εκπλήξεων. Η μουσική ξεκινάει από το λιμάνι.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου ο Χρήστος Θηβαίος θα τραγουδήσει live σε μία μοναδική συναυλία, ενώ το Σάββατο 3 Αυγούστου η Φωτεινή Βελεσιώτου με τον Σωτήρη Μπάλα.

Το Ghetto θα είναι και στην Σκύρο, Χορηγός Επικοινωνίας στις δύο αυτές μουσικές συναυλίες!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top