Το συγκινητικό βίντεο στη μνήμη του άτυχου Λυκούργου

O Λυκούργος Νεοφώτιστος, σπουδαστής στο Β έτος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή που μας πέρασε μετά από πτώση σε βράχο στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια. Ένα νέο, ταλαντούχο και χαμογελαστό παιδί έφυγε τόσο άδικα. Ο Λυκούργος ήταν αθλητής Kite Surf και η ομάδα του The Thing About Greece έφτιαξε ένα συγκινητικό βίντεο στην […]

O Λυκούργος Νεοφώτιστος, σπουδαστής στο Β έτος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή που μας πέρασε μετά από πτώση σε βράχο στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια.

Ένα νέο, ταλαντούχο και χαμογελαστό παιδί έφυγε τόσο άδικα.

Ο Λυκούργος ήταν αθλητής Kite Surf και η ομάδα του The Thing About Greece έφτιαξε ένα συγκινητικό βίντεο στην μνήμη του.

“Πως βρίσκεις λόγια να περιγράψεις έναν άγγελο;

Λυκούργο μοιραστήκαμε παρά μερικες κλέφτες στιγμές. Αρκετές όμως για να μας φωτίσεις με την ζωντάνια και την ενέργεια σου, το ατελείωτο γέλιο σου και την τσαχπινιά σε κάθε βήμα. Έφυγες νωρίς φίλε. Καλό σου ταξίδι. Θα μας λείψεις.

Από όλη την ομάδα του The Thing About Greece τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Νεοφώτιστου. Καλή δύναμη”.

https://www.facebook.com/thethingaboutgreece/videos/602526970665407/

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top