Το “Περι-Τεχνών” παρουσιάζει την παράσταση “Πάθος”

Μουσική παράσταση με Λόγο, στο πνεύμα και την αισθητική της Μεγάλης Εβδομάδας… που συγκίνησε και συνεπήρε το κοινό την περσινή χρονιά σε Χαϊδάρι, Αθήνα και Λευκάδα. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ διαβάζει με τον δικό του τρόπο αποσπάσματα από Ιερά κείμενα που αναφέρονται στο Θείο πάθος και μαζί του η ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΡΕΓΚΟΥ ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια γνωστών συνθετών […]

Μουσική παράσταση με Λόγο, στο πνεύμα και την αισθητική της Μεγάλης Εβδομάδας… που συγκίνησε και συνεπήρε το κοινό την περσινή χρονιά σε Χαϊδάρι, Αθήνα και Λευκάδα.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ διαβάζει με τον δικό του τρόπο αποσπάσματα από Ιερά κείμενα που αναφέρονται στο Θείο πάθος και μαζί του η ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΡΕΓΚΟΥ ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια γνωστών συνθετών μας (Χατζηδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Παπαθανασίου κά) σε ποίηση σπουδαίων Ελλήνων ποιητών όπως Σεφέρης, Γκάτσος, Ρίτσος, Βάρναλης κά, συνδέοντας το με το ανθρώπινο πάθος.

Μια καλλιτεχνική σύνθεση με σεβασμό και αγάπη στον άνθρωπο που πάσχει δεμένος στα δεσμά της μοίρας του και στον Θεό που πάσχοντας ως άνθρωπος, λυτρώνει και σώζει με την θυσία του και την Ανάσταση του!

Σκοπός της παράστασης είναι, με λιτή προσέγγιση, να αναδείξει την υψηλή ποίηση και αλήθεια του θρησκευτικού λόγου αλλά και την αξία της μουσικής μας δημιουργίας, έτσι ώστε να αναδειχτεί το Πνεύμα και η συγκίνηση της Μ. Εβδομάδας!

 

ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΡΕΓΚΟΥ (τραγούδι)

ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ (κιθάρα, μαντολίνο)

ΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (βιολοντσέλο)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ (σκηνοθεσία – ερμηνεία)

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ

 

Εισιτήρια: 10€, 8€ (προπώληση – μειωμένο – ομαδικό)

Τηλ. Κρατήσεων: 2221600809 και 6934714425

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top