Το περίεργο νησί “κιθάρα” που ερωτεύτηκαν οι Beatles, δίπλα στη Χαλκίδα!

Εδώ στην υπόγα του Ghetto μας αρέσει να αναδεικνύουμε μέσα από τα θέματα μας τις ομορφιές και τα ανεξερεύνητα σημεία της Εύβοιας. Αυτή την αγάπη μας για το νησί μας και τη Χαλκιδάρα ίσως την γνωρίζατε. Την αγάπη μας για τους Beatles όμως δεν την γνωρίζετε. Πολλά από τα θέματα μας έχουν γραφτεί ενώ στην υπόγα […]

Εδώ στην υπόγα του Ghetto μας αρέσει να αναδεικνύουμε μέσα από τα θέματα μας τις ομορφιές και τα ανεξερεύνητα σημεία της Εύβοιας. Αυτή την αγάπη μας για το νησί μας και τη Χαλκιδάρα ίσως την γνωρίζατε. Την αγάπη μας για τους Beatles όμως δεν την γνωρίζετε. Πολλά από τα θέματα μας έχουν γραφτεί ενώ στην υπόγα ακούγονται μουσικές του θρυλικού συγκροτήματος. Και αυτό το θέμα συμπεριλαμβάνει και τις δύο αυτές αγάπες μας. Πώς; Για δείτε…

Δίπλα από την Ερέτρια υπάρχει ένα περίεργο αλλά και μαγευτικό νησί με σχήμα που μοιάζει με κιθάρα, το οποίο ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles. Το είχαν λατρέψει και ήθελαν να είναι ο παράδεισος τους. Και το γεγονός ότι από ψηλά μοιάζει με μια κιθάρα τους έκανε να το αγαπούν και να το θέλουν δικό τους!

Ονομάζεται Αγία Τριάδα και βρίσκεται κοντά στην Ερέτρια, μόλις 15 λεπτά από τη Χαλκίδα. Έχει καταπληκτικές παραλίες, μία στην ανατολική πλευρά με γαλαζοπράσινα νερά και ένα άγαλμα δελφινιού και μία στη δυτική πλευρά όπου μια μεγάλη αμμόγλωσσα που βυθίζεται και ξαναβγαίνει στην επιφάνεια λόγω του φαινομένου της παλίρροιας του Ευρίπου σχηματίζει μικρά νησάκια που το απόγευμα χάνονται κάτω από τα νερά του Νοτίου Ευβοϊκού.

Το drone βίντεο του haanity μας καταγράφει το υπέροχο τοπίο!

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/vA2EiK9yh-Y”]

Η περιοχή αποτελεί μια πραγματική εξωτική γωνιά πολύ κοντά στην πρωτεύουσα του νησιού μας. Πολλοί γνωρίζουν την Ερέτρια, την πόλη – λιμάνι με τα πολυάριθμα μαγαζάκια πάνω στο κύμα αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την κρυφή γωνιά, μια ανάσα από την Ερέτρια.

 

 

 

Με πληροφορίες από news24.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top