Το οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» ξεχωρίζει στη Χαϊνά με τα ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά (pics)

Το οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» είναι ο καινούργιος χώρος στο δρόμο της Χαϊνά δίπλα στη Eurobank, και συγκεκριμένα στη Χαϊνά 69, και ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση και την αγάπη των καταναλωτών. Η επιτυχία του οφείλεται πρωτίστως στην άριστη και πάντα με χαμόγελο εξυπηρέτηση, ακολούθως στην απίστευτη ποικιλία των προϊόντων του που ικανοποιούν κάθε απαίτηση […]

Το οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» είναι ο καινούργιος χώρος στο δρόμο της Χαϊνά δίπλα στη Eurobank, και συγκεκριμένα στη Χαϊνά 69, και ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση και την αγάπη των καταναλωτών.

Η επιτυχία του οφείλεται πρωτίστως στην άριστη και πάντα με χαμόγελο εξυπηρέτηση, ακολούθως στην απίστευτη ποικιλία των προϊόντων του που ικανοποιούν κάθε απαίτηση σε είδη μαναβικής και παντοπωλείου, και εν τέλει στον υπέροχο και πλούσια φωτισμένο χώρο του που δεσπόζει στη ΧαΪνά.

Ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα μανάβικα της Χαλκίδας και μας προσφέρει λαχταριστά φρούτα και βιταμινούχα λαχανικά που προέρχονται κατευθείαν από Έλληνες παραγωγούς.

Άλλωστε οι άνθρωποι του οπωροπωλείου «Θαύματα της Φύσης» γυρίζουν την Ελλάδα με σκοπό να συλλέξουν την καλύτερη ποιότητα και τις γευστικότερες προτάσεις σε είδη μαναβικής και μας τα φέρνουν φρεσκοκομμένα για να στολίσουν το πιάτο μας.

Φρούτα όπως κόκκινο σαγκουίνι, η μεγαλύτερη ποικιλία μήλων Πηλίου, ζουμερά ακτινίδια και βιολογικές μπανάνες Κρήτης θα τα ψωνίσουμε μόνο εκεί.

Αλλά και λαχανικά όπως πράσινες πιπεριές, ελληνικά παντζάρια, κόκκινο λάχανο και χόρτα σταμναγκάθια βρίσκονται σε αποκλειστικότητα στους πάγκους του.

Εντυπωσιάζει και η γωνία φρεσκοστυμμένων χυμών καθώς τα φρούτα από το μανάβικο που επιλέγονται, μετατρέπονται σε μια σειρά από δροσερούς πολυβιταμινούχους χυμούς που μας χαρίζουν ευεξία και αναζωογόνηση.

Η μεγάλη έκπληξη που μας περιμένει στα είδη Παντοπωλείου του «Θαύματα της Φύσης» είναι ο παραδοσιακός χειροποίητος χαλβάς Κωνσταντινούπολης. Αξίζει να δοκιμάσετε τις απίθανες γεύσεις με Σοκολάτα, Αμύγδαλο και Φυστίκι Αιγίνης αλλά και το χαλβά ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη για απόλαυση χωρίς ενοχές. Επίσης στα προϊόντα Παντοπωλείου θα σας εκπλήξει και η μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών χωρίς γλουτένη, ιδανικά για όσους ακολουθούν μια ειδική διατροφή.

Το καινούργιο οπωροπωλείο «Θαύματα της Φύσης» μας περιμένει κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ και ομορφαίνει και τις Κυριακές μας καθώς είναι πάντα ανοιχτά, από κοντά take away στη Χαϊνά 69 ή delivery στην πόρτα μας στο τηλέφωνο 222 111 2578.

Ακολουθήστε τα “Θαύματα της Φύσης” στο Facebook: Miracles Of Nature

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top