Το Νοσοκομείο Χαλκίδας είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εμβολιαστικό κέντρο Covid-19

Την Τετάρτη 13/1 το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας υποδέχθηκε για ακόμα μια φορά τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κύριο Φώτη Σερέτη, ο λόγος επίσκεψης του, ήταν η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Ο κύριος Σερέτης παρατήρησε ότι το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Χαλκίδας αποτελεί πρότυπο σε οργάνωση και λειτουργία, η στελέχωση του είναι άρτια και με πλήρη εκπαίδευση ενώ παράλληλα έχει εξοπλισθεί με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες εφεδρείες.   Το Νοσοκομείο Χαλκίδας ορίσθηκε κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού των εμβολιαστικών κέντρων της Εύβοιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εκπαιδεύσεις του αντίστοιχου προσωπικού που θα τα στελεχώσει. Στην πρώτη φάση λειτουργίας του ήδη από την περασμένη Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η πρώτη φάση εμβολιασμού που αφορούσε το Υγειονομικό Προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ Εύβοιας. Όλα είναι έτοιμα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία ώστε να ακολουθήσει άμεσα η επόμενη φάση εμβολιασμού στην περιοχή ευθύνης του.

Την Τετάρτη 13/1 το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας υποδέχθηκε για ακόμα μια φορά τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κύριο Φώτη Σερέτη, ο λόγος επίσκεψης του, ήταν η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ο κύριος Σερέτης παρατήρησε ότι το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Χαλκίδας αποτελεί πρότυπο σε οργάνωση και λειτουργία, η στελέχωση του είναι άρτια και με πλήρη εκπαίδευση ενώ παράλληλα έχει εξοπλισθεί με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες εφεδρείες.

 

Το Νοσοκομείο Χαλκίδας ορίσθηκε κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού των εμβολιαστικών κέντρων της Εύβοιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εκπαιδεύσεις του αντίστοιχου προσωπικού που θα τα στελεχώσει.

Στην πρώτη φάση λειτουργίας του ήδη από την περασμένη Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η πρώτη φάση εμβολιασμού που αφορούσε το Υγειονομικό Προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ Εύβοιας.

Όλα είναι έτοιμα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία ώστε να ακολουθήσει άμεσα η επόμενη φάση εμβολιασμού στην περιοχή ευθύνης του.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top