Το νέο Boutique Κρεοπωλείο «ο Κούλης» είναι γεγονός (pics)

Το κρεοπωλείο «ο Κούλης» ήρθε για να εντυπωσιάσει με την ποιότητα των επιλογών που μας προσφέρει και την πλούσια γκάμα των προϊόντων του τα οποία σίγουρα θα κερδίσουν μια θέση στο τραπέζι μας. Σε ένα όμορφο περιβάλλον με ιδιαίτερο design και πλούσιο φωτισμό, το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» αποτελεί μια νέα εκδοχή Boutique προτάσεων σε είδη […]

Το κρεοπωλείο «ο Κούλης» ήρθε για να εντυπωσιάσει με την ποιότητα των επιλογών που μας προσφέρει και την πλούσια γκάμα των προϊόντων του τα οποία σίγουρα θα κερδίσουν μια θέση στο τραπέζι μας.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον με ιδιαίτερο design και πλούσιο φωτισμό, το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» αποτελεί μια νέα εκδοχή Boutique προτάσεων σε είδη κρέατος. Ο υπέροχος αυτός χώρος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Ψησταριά «ο Κούλης» στην οδό 25η Μαρτίου και ξεχωρίζει ως ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με άμεση προτεραιότητα τον πελάτη.

Μας προτείνει εκλεκτά κρέατα άριστης ποιότητας που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο που αναζητά αυθεντικές γεύσεις και μας τα ετοιμάζει σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο μπροστά στα μάτια μας.

Στο Κρεοπωλείο «ο Κούλης» θα βρείτε σε αποκλειστικότητα gourmet προτάσεις όπως βουβάλι, ελάφι, rib eye, σταβλίσιες μπριζόλες, αλλά και χειροποίητα παρασκευάσματα όπως χωριάτικα λουκάνικα και σπιτικά ρολά χοιρινού, κοτόπουλου, μοσχαριού.

Ο συνδυασμός εκλεκτών κρεάτων από ντόπιους παραγωγούς και άμεσης οικονομίας δημιουργεί την απόλυτη σχέση ποιότητας – τιμής και κάνει το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» να κερδίζει μια θέση στις προτιμήσεις μας και να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις αγορές μας.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00-21.00 και το Σάββατο από τις 08.00-17.00 ενώ στο ίδιο ωράριο φέρνει κάθε παραγγελία στην πόρτα μας με delivery. Σας υπενθυμίζουμε να ρωτήσετε για την καθημερινή προσφορά – έκπληξη σε κάποια από τα προϊόντα του.

Κρεοπωλείο ο Κούλης

25ης Μαρτίου και Αντώνιου Νίκα, Χαλκίδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22210-80037

Facebook: Κρεοπωλείο ο Κούλης

Instagram: kreopwleio_o_koulis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top