Το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας εμφιαλωμένου νερού Δίρφυς που στηρίζει εδώ και χρόνια την ελληνική κοινωνία

To ghettomagazine.gr παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις πρωτοβουλίες εταιρειών και ανθρώπων από την Εύβοια που απέδειξαν και αποδεικνύουν τη σημασία της ενσυναίσθησης.  Με περισσότερα από 40 χρόνια δραστηριοποίησης και εξελικτικής ανάπτυξης στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού, η Δίρφυς επενδύει αφενός στην παραγωγή ενός άρτιου προϊόντος με μοναδική ταυτότητα και ξεχωριστή σύσταση και αφετέρου στην άρρηκτη σύνδεση […]

To ghettomagazine.gr παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις πρωτοβουλίες εταιρειών και ανθρώπων από την Εύβοια που απέδειξαν και αποδεικνύουν τη σημασία της ενσυναίσθησης. 

Με περισσότερα από 40 χρόνια δραστηριοποίησης και εξελικτικής ανάπτυξης στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού, η Δίρφυς επενδύει αφενός στην παραγωγή ενός άρτιου προϊόντος με μοναδική ταυτότητα και ξεχωριστή σύσταση και αφετέρου στην άρρηκτη σύνδεση των επιχειρηματικών της δράσεων με την κοινωνία και το περιβάλλον αποδεικνύοντας ότι είναι μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία. Μέσω της προσήλωσής της στην επίτευξη των στόχων για τη βελτιστοποίηση του κοινωνικού και περιβαλλοντικού της αποτυπώματος η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ακολουθεί πιστά τις αρχές τις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και επικεντρώνεται σε δράσεις με εθελοντικό χαρακτήρα, πάνω και πέρα από το νομικό πλαίσιο, σεβόμενη τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, όπως ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, η παροχή ίσων ευκαιριών, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό θεωρεί οικειοθελή δέσμευσή της τη συστηματική συμμετοχή σε πρωτοβουλίες, ενώσεις, σωματεία και ενέργειες με στόχο την πρόοδο της κοινωνίας, που εντείνονται σε κρίσιμες για τη χώρα περιόδους. Αναγνωρίζοντας τις πρωτόγνωρες συνθήκες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη η χώρα λόγω της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, η Δίρφυς πρωτοστάτησε στις προσπάθειες αντιμετώπισης του κορονοϊού, αποδεικνύοντας την έντονη δραστηριοποίησή της τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και πανελλαδικά στηρίζοντας το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, το ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του οποίου ανέρχεται στα 600 άτομα, όσο και το Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στο αξιόλογο έργο που επιτελούν καλύπτοντας αποτελεσματικά τις υγειονομικές ανάγκες των πολιτών.

Το νερό Δίρφυς, συνδέει συστηματικά το αμιγώς ελληνικό του brand με τα χαρακτηριστικά της υγιούς επιχειρηματικότητας που αξιοποιεί τον πλούτο της ελληνικής φύσης και αναδεικνύει τον παραγωγικό πολιτισμό της Ελλάδας παγκοσμίως, αποτελώντας Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία απαρτίζεται από αμιγώς Ελληνικές εταιρίες που διατηρούν στη χώρα την Έδρα, την Ιδιοκτησία και την Παραγωγή τους παρά τις αντιξοότητες. Ως ενεργό και δραστήριο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Δίρφυς έχει προχωρήσει, από κοινού με τις υπόλοιπες εταιρίες-Μέλη, σε πλήθος ενεργειών με στόχο την έμπρακτη και άμεση αρωγή των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι ανάγκες των οποίων εντάθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας, η οποία ανέδειξε εντονότερα την ανασφάλεια κάτω από την οποία διαβιούν. Στο πλαίσιο αυτό έχει προσφέρει ποσότητες νερού στην Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη» που διανέμονται σε οικογένειες που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια στη Θεσσαλονίκη, ενώ με θέρμη ανταποκρίθηκε στο αίτημα στήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού» καλύπτοντας ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες των 301 παιδιών που σήμερα μεγαλώνουν στις δομές του Οργανισμού, αλλά και παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης σε όλη τη χώρα.

Συμμεριζόμενη τις αξίες και το όραμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που προάγει έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και ο εθελοντισμός και συμβάλλει μέσω του ανθρωπιστικού του έργου ενεργά στην προάσπιση της υγείας των πολιτών, η Δίρφυς συνέδραμε στις δράσεις που υλοποίησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας προσφέροντας σημαντικές ποσότητες εμφιαλωμένου νερού που διανεμήθηκαν πανελλαδικά.

Πέρα και πάνω από την έκρυθμη κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία, η Δίρφυς συνεισφέρει συστηματικά στο κοινωνικό σύνολο έχοντας ως αιχμή του δόρατος τη διαρκή αυτοδέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία.

Το ολοκληρωμένο πλέγμα πολιτικών και δράσεων που έχει υιοθετήσει η Δίρφυς, την έχει οδηγήσει να συνδράμει στο σημαντικό έργο που επιτέλεσαν οι ελληνικές δυνάμεις στα σύνορα του Έβρου, σε πλήθος τοπικών, αθλητικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας

καθώς και σε εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και της Estee Lauder με στόχο την ενημέρωση των γυναικών και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μια δυναμική έννοια της οποίας οι αρχές και αξίες εξελίσσονται συνεχώς και ακολουθούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο παγκόσμιος χάρτης. Η βάση του οράματος της Δίρφυς είναι η άμεση επίλυση των προκλήσεων αυτών με παράλληλη φροντίδα και σκέψη για την ευημερία των μελλοντικών γενεών.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top