Το Θέατρο Χαλκίδας μας δίνει ραντεβού στον σταθμό των τρένων!

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, το Θέατρο Χαλκίδας, διοργανώνει  εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα Θεατροπαιχνιδίσματα, για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά, στον σταθμό των τρένων! Από τις 17:00 το απόγευμα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές,  θεατρικό παιχνίδι, να ακούσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και άλλες πολλές δράσεις αλλά και μια έκπληξη! Αναλυτικά το […]

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, το Θέατρο Χαλκίδας, διοργανώνει  εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα Θεατροπαιχνιδίσματα, για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά, στον σταθμό των τρένων!

Από τις 17:00 το απόγευμα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές,  θεατρικό παιχνίδι, να ακούσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και άλλες πολλές δράσεις αλλά και μια έκπληξη!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top