Το Θέατρο Χαλκίδας και οι “Φωνές των Αφανών” στο 3ο Bio- Mechanical Festival

Για τρίτη χρονιά, μια πολύ σημαντική διοργάνωση, το Bio-Mechanical festival, πραγματοποιείται από το Θέατρο Χαλκίδας! Η θεματική του 3ου Bio-Mechanical festival στον Πολιτιστικός χώρος της Αυλιδείας Αρτέμιδος συνοψίζεται στον τίτλο…

Για τρίτη χρονιά, μια πολύ σημαντική διοργάνωση, το Bio-Mechanical festival, πραγματοποιείται από το Θέατρο Χαλκίδας!

Η θεματική του 3ου Bio-Mechanical festival στον Πολιτιστικός χώρος της Αυλιδείας Αρτέμιδος συνοψίζεται στον τίτλο «Φωνές των Αφανών» και επιδιώκει να αναδείξει τις φωνές που παραμένουν στο περιθώριο.

Η διερεύνηση και ανάδειξη των αφηγήσεων αυτών των φωνών της σιωπής, εστιάζει στις διαφορετικές εκδοχές και τις εναλλακτικές οπτικές των ποικιλόμορφων μεταμορφώσεων του μύθου σε ένα ευρύτερο φάσμα που εκτείνεται από το κοινωνικό, ιστορικό και πολιτικό μέχρι το φιλοσοφικό ή και το απολύτως προσωπικό.

Στα πλαίσια του 2019 ως Έτους Σκαλκώτα, το Φεστιβάλ δέχεται επίσης αιτήσεις αφιερωμένες στην ανάδειξη των διαφορετικών όψεων της ζωής και του έργου του κορυφαίου και παγκοσμίως αναγνωρισμένου Χαλκιδαίου συνθέτη.

Το ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ προσκαλεί όσους φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες ή καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με δρώμενα, θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις, προβολές, ή με άλλους τρόπους, να δηλώσουν συμμετοχή στο Φεστιβάλ μέχρι και την 20η Μαρτίου 2019.

Η προθεσμία υποβολής για τις αιτήσεις συμμετοχής στο 3ο Bio-Mechanical festival που διοργανώνει το Θέατρο Χαλκίδας στον Πολιτιστικός χώρος της Αυλιδείας Αρτέμιδος παρατείνεται μέχρι τις 20 Μαρτίου 2019.

Όροι και αίτηση συμμετοχής εδώ!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top