Το εντυπωσιακό graffiti στο 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας (pics)

Ένα μεγάλο και εντυπωσιακό mural έκανε την εμφάνισή του σε έναν τοίχο στο κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Ένα έργο που έρχεται να δώσει χρώμα στην δύσκολη καθημερινότητα των τελευταίων ημερών αλλά και στους γκρίζους τοίχους της πόλης. Αυτός εξάλλου είναι και ο στόχος της street art ομάδας Logesite που είναι και οι δημιουργοί του […]

Ένα μεγάλο και εντυπωσιακό mural έκανε την εμφάνισή του σε έναν τοίχο στο κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Ένα έργο που έρχεται να δώσει χρώμα στην δύσκολη καθημερινότητα των τελευταίων ημερών αλλά και στους γκρίζους τοίχους της πόλης. Αυτός εξάλλου είναι και ο στόχος της street art ομάδας Logesite που είναι και οι δημιουργοί του έργου.

Σε κάθε έργο τους θέλουν να περνάνε και από εάν μήνυμα δηλώνουν στο GHETTO. Με το έργο τους στο επαγγελματικό λύκειο θέλουν να αισθάνονται οι μαθητές πιο οικεία στο σχολείο τους.

Το μυαλό του κάθε ανθρώπου είναι καλό να γεμίζει γνώσεις. Αυτό παρουσιάζει και το νέο δυνατό mural της πόλης.

Ακολουθήστε την ομάδα logesite στο instagram

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top