Το γιοτ από άλλο πλανήτη που άραξε στην παραλία Χαλκίδας (pics)

Το γιοτ από άλλο πλανήτη που εμφανίστηκε στην παραλία της Χαλκίδας είναι το κάτι άλλο. Σκαφάτοι billionaires και Αραβες γαλαζοαίματοι επέλεξαν και φέτος το νησί μας και τη Χαλκίδα αναζητώντας καταφύγιο για ήρεμες διακοπές. Σίγουρα θα προσέξατε αυτό το “διαστημόπλοιο” μέσα στο νερό, αραγμένο μπροστά στην παραλία της Χαλκίδας. Όπως ακόμα πιο σίγουρο είναι πως […]

Το γιοτ από άλλο πλανήτη που εμφανίστηκε στην παραλία της Χαλκίδας είναι το κάτι άλλο.

Φωτογραφία: Άγγελος Δημητρακόπουλος

Σκαφάτοι billionaires και Αραβες γαλαζοαίματοι επέλεξαν και φέτος το νησί μας και τη Χαλκίδα αναζητώντας καταφύγιο για ήρεμες διακοπές.

Σίγουρα θα προσέξατε αυτό το “διαστημόπλοιο” μέσα στο νερό, αραγμένο μπροστά στην παραλία της Χαλκίδας. Όπως ακόμα πιο σίγουρο είναι πως πολλοί από εσάς είπατε την ατάκα “Αυτό εκεί που βλέπεις Μαράκι είναι του πατέρα μου, κάτσε να τον πάρω ένα τηλέφωνο να το κάνει στην άκρη”. Ελάτε τώρα, μεταξύ μας είμαστε!

Φωτογραφία: Νίκος Χατζησωτηρίου

 

Αυτό το γιοτ ονομάζεται “Galaxy of Happiness” και για να πούμε την αλήθεια θυμίζει περισσότερο διαστημόπλοιο και θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στον «Πόλεμο των Αστρων» ή στο «Star Trek».

Φωτογραφία: Nikiforos Iordanis

 

Το “Galaxy of Happiness” μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών – Φωτογραφία: Allans

«Galaxy of Happiness»

Το «Galaxy» θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί σε επίπεδο στυλιστικής πρωτοτυπίας με το αλλόκοτο mega yacht της πριγκίπισσας Μοζάχ, μητέρας του εμίρη του Κατάρ, αλλά και με το περίφημο «Guilty» του Ελληνα επιχειρηματία και συλλέκτη Δάκη Ιωάννου.

Το φουτουριστικό design του και το εσωτερικό του που θυμίζει διαστημικό σταθμό άφησαν άφωνους όσους το αντίκρισαν στην πόλη της Χαλκίδας. Με μήκος 53 μέτρα το «Galaxy of Happiness» είναι ένα από τα μεγαλύτερα trimarans στον κόσμο. Κατασκευάστηκε το 2016 στο ναυπηγείο Latitude Yachts, ενώ την ίδια χρονιά είχε ξεχωρίσει στο πιο μεγάλο φεστιβάλ θαλαμηγών, το Monaco Yacht Show. Χάρη στην εξαιρετική ευστάθεια και άνεση λόγω του σχεδιασμού του το super yacht ταξιδεύει με 24 κόμβους, έχει εντυπωσιακή τελική ταχύτητα 30 κόμβων, ενώ χρησιμοποιεί 40% λιγότερο καύσιμα από ένα συμβατικό μηχανοκίνητο σκάφος. Οι 6 επισκέπτες του, μεταξύ άλλων, μπορούν να χαλαρώσουν στο τζακούζι στο ανώτερο κατάστρωμα.

Η τιμή ενοικίασής του είναι 273.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ αν κάποιος επιθυμεί να το αγοράσει θα καταβάλει 29,8 εκατ. ευρώ. Ενημερωτικά σε περίπτωση που το σκέφτεστε δηλαδή…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top