Το βίντεο που θυμίζει ταινία με τα highlights από το Θαλασσινό Καρναβάλι

Ένα μοναδικό βίντεο από το υπερθέαμα του Θαλασσινού Καρναβαλιού της Χαλκίδας με τις καλύτερες στιγμές της τελετής λήξης. Η ομάδα του Art Studio – Films & Photography επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία…

Ένα μοναδικό βίντεο από το υπερθέαμα του Θαλασσινού Καρναβαλιού της Χαλκίδας με τις καλύτερες στιγμές της τελετής λήξης. Η ομάδα του Art Studio – Films & Photography επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία και την κινηματογράφηση της τελετής λήξης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

“Μετά την πτώση της Τροίας, ο πολυμήχανος Οδυσσέας αναχωρεί για την πατρίδα. Στο ταξίδι της επιστροφής -τις ώρες της ανάπαυσης- ο θεός των ονείρων Μορφέας τον κοιμίζει, κι από κοντά η Ίρις η επτάχρωμη, του ξυπνά αναμνήσεις. Αναπολεί τον πατέρα του, το βασιλιά Λαέρτη που ήταν κάποτε αργοναύτης και μέσα στ΄όνειρο του, γυρνά το χρόνο πίσω και… ξαναζεί τις περιπέτειες της Αργοναυτικής εκστρατείας! “

H ιδέα του θεσμού που τοποθέτησε τη Χαλκίδα στις πρώτες θέσεις των κορυφαίων τουριστικών προορισμών, ανήκει στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη.

https://www.facebook.com/artstudio.photo.video/videos/426903261405844/

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top