Τον Ιούλιο θα πιούμε πολύ μπύρα στη Χαλκίδα (pic)

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το Let it Beer Summer Fest! Οι ημέρες περνούν και ο Ιούλιος είναι κοντά. Το απόλυτο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στη Χαλκίδα, το φεστιβάλ Let it Beer διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Γαλατικό Χωριό, φιλοξενώντας ονόματα που θα ταράξουν τα τρελά νερά της πόλης μας. Όλη […]

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το Let it Beer Summer Fest!

Οι ημέρες περνούν και ο Ιούλιος είναι κοντά. Το απόλυτο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στη Χαλκίδα, το φεστιβάλ Let it Beer διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Γαλατικό Χωριό, φιλοξενώντας ονόματα που θα ταράξουν τα τρελά νερά της πόλης μας.

Όλη η ιστορία του Ελληνικού ροκ θα είναι στο Let It Beer και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αυτό το μοναδικό summer fest στην καρδιά του καλοκαιριού, το τριήμερο 8,9 και 10 Ιουλίου στο Θέατρο Ορέστη Μακρή!

Το πρόγραμμα του Let it Beer μπορείς να το δεις ΕΔΩ

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top