Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα από το Bio-Mechanical festival

Και αυτή την εβδομάδα το 3ο Bio-Mechanical festival γεμίζει το Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος με “Φωνές Αφανών”! Απόψε στις 21.00 η κωμωδία από το ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ “Πηνελοπιάδα” – H AυτοΒιοΘανατογραφία Μιας Βασίλισσας, αύριο Τρίτη μεταφερόμαστε στον Κινηματοθέατρο Ρεξ για να παρακολουθήσουμε την βραβευμένη ταινία JACE Άλλος Ένας Μπερδεμένος Ελέφαντας του ταλαντούχου Μενέλαου Καραμαγγιώλη, την Τετάρτη οι […]

Και αυτή την εβδομάδα το 3ο Bio-Mechanical festival γεμίζει το Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος με “Φωνές Αφανών”!

Απόψε στις 21.00 η κωμωδία από το ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ “Πηνελοπιάδα” – H AυτοΒιοΘανατογραφία Μιας Βασίλισσας, αύριο Τρίτη μεταφερόμαστε στον Κινηματοθέατρο Ρεξ για να παρακολουθήσουμε την βραβευμένη ταινία JACE Άλλος Ένας Μπερδεμένος Ελέφαντας του ταλαντούχου Μενέλαου Καραμαγγιώλη, την Τετάρτη οι μικροί μας φίλοι έχουν την τιμητική τους με 2 δράσεις στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, στις 20.30 τα Κουκλομπερδέματα Διαδραστικό κουκλοθέατρο από την ομάδα Koutourou και στις 21.00 Τα Μαγικά Μαξιλάρια, την Πέμπτη θα μαγευτούμε με την εκπληκτική φωνή της Μαρίτας Παπαρίζου, Στη Λαρ’σα Βγαιν’ Η Αυγερινοσ, Στ’ν Ανακασα Η Πούλια και την Παρασκευή θα ταξιδέψουμε με τρεις γυναίκες που έρχονται Με δύναμη από την Κηφισιά των Δημήτρη Κεχαΐδη & Ελένης Χαβιαρά.

Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ ΕΔΩ

Χορηγός Επικοινωνίας: Ghetto Magazine

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top