Τι θ’ακούσει ένας άντρας στη Χαλκίδα, αν κάτσει μόνος για καφέ, δίπλα από εμένα και τις φίλες μου

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως θα είσαι ο μόνος που θα κάθεσαι μόνος! Θα εξυπηρετηθείς γρήγορα και θα πιεις και καφεδάρα γιατί σε αυτό το GHETTO ξέρουμε από καλό καφέ! Σας τα είπα για τον καφέ της πόλης και στα κολλήματα της εβδομάδας (τσέκαρε εδώ σε μια περίπτωση που δεν το διάβασες)! Αρχικά θα μας ακούσεις […]

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως θα είσαι ο μόνος που θα κάθεσαι μόνος!

Θα εξυπηρετηθείς γρήγορα και θα πιεις και καφεδάρα γιατί σε αυτό το GHETTO ξέρουμε από καλό καφέ! Σας τα είπα για τον καφέ της πόλης και στα κολλήματα της εβδομάδας (τσέκαρε εδώ σε μια περίπτωση που δεν το διάβασες)!

Αρχικά θα μας ακούσεις να μιλάμε για σένα που κάθεσαι μόνος.

Αν τα έχεις με καμία, αν τα είχες, πως χώρισες, πότε και τι φορούσες εκείνο το βράδυ.

Σίγουρα είχες χωρίσει βράδυ, γιατί η τρέλα μας, εδώ στο νησί, φουντώνει μαζί με τα νερά του Ευρίπου!

Εκείνη σε χώρισε σίγουρα και ξέρουμε και γιατί αλλά και πόση υπομονή είχε κάνει και τι περνούσε τόσο καιρό μαζί σου.

Όταν εξαντλήσουμε το θέμα σου, θα περάσουμε στα καλύτερα κομμάτια που είδαμε στις βιτρίνες αυτή την εβδομάδα, σε Ερμού, Κριεζώτου, Χαϊνά και Αβάντων (σταθερά)!

Μετά θα ακούσεις λίγο γκρίνια για τα λεφτά που δεν έχουμε, για ν’αγοράσουμε όσα είδαμε στις βιτρίνες, αφού η ανεργία στο νησί συνεχώς αυξάνεται (ασχέτως αν δεν έχουμε κουνήσει ούτε δαχτυλάκι για εύρεση εργασίας)…

Όμως ξέρουμε ακριβώς γιατί τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο με την οικονομία (ασχέτως επίσης, αν τσιγάρα, καφέδες, βλεφαρίδες, κινητά και ότι υπάρχει πάνω στο τραπέζι στοιχίζει 5000€. Οι καφέδες μάνι-μάνι στοιχίζουν 20€)!

Ακριβώς επειδή αυτή η συζήτηση δεν καταλήγει πουθενά, πιάνουμε σμαρτφόουν στα χέρια και σε αφήνουμε ήσυχο μέχρι, την πρώτη παρότρυνση:

«Έλεος κορίτσια, για καφέ βγήκαμε, όχι ν’ασχοληθούμε με τα κινητά μας»!!!

Εδώ είναι και η πρώτη φορά στη ζωή σου, που έχεις αντίθετη άποψη, από κάποια που έχει δίκιο!!

Συνεχίζεται…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top