Τι είδαμε στα χιονισμένα social media της Χαλκίδας; (pics)

Ο Τηλέμαχος ήρθε, έκανε τον χαμούλη του, αποχώρησε και μείναμε με τον πάγο και το κρύο να μας θυμίζει τι όμορφα που ήταν όλα χιονισμένα! Πως το βιώσαμε όμως όλοι εμείς εδώ στα social media του ghetto και τι σκέψεις μας άφησε; 1.Το ζήσαμε περισσότερο στα social media παρά στην πραγματικότητα! Άπειρα stories και φωτογραφίες […]

Ο Τηλέμαχος ήρθε, έκανε τον χαμούλη του, αποχώρησε και μείναμε με τον πάγο και το κρύο να μας θυμίζει τι όμορφα που ήταν όλα χιονισμένα!

Πως το βιώσαμε όμως όλοι εμείς εδώ στα social media του ghetto και τι σκέψεις μας άφησε;

1.Το ζήσαμε περισσότερο στα social media παρά στην πραγματικότητα! Άπειρα stories και φωτογραφίες κατέκλυσαν τον Fcebook και το Instagram, σε σημείο που δεν χρειαζόταν καν να τραβήξεις την κουρτίνα του παραθύρου για να δεις  πως είναι έξω!

2.«Διχαστήκαμε» σε αυτούς που λάτρευαν να ποστάρουν και σε αυτούς που έκραζαν όσους ποστάρουν συνέχεια χιονισμένα μέρη και στιγμές.

3.Είδαμε πολλά χιονισμένα μπαλκόνια και αυλές, με αποτέλεσμα να μαντεύουμε που μένουν άνθρωποι που δεν ξέρουμε!

4.Καταλάβαμε ποιοι δεν κουνήθηκαν καθόλου από το σπίτι 2 μέρες και ότι η μισή Χαλκίδα λιώνει στο Netflix!

5.Ξέρουμε ποιοι Χαλκιδέοι δεν πήγαν για δουλειά, δήθεν λόγω χιονιού, αλλά έτρεξαν για καφεδάκι. Αν το είδε και το αφεντικό τους, μάλλον θα συνεχίσουν να πίνουν καφεδάκια…

6.Μάθαμε ποιοι είναι γκρινιάρηδες και κρυουλιάρηδες και δεν γουστάρουν καθόλου το χιόνι και αντίστοιχα ποιοι ξετρελάθηκαν και δεν σταμάτησαν να παίζουν σε κάθε σημείο της Χαλκίδας.

7.Δεν χάθηκε η ευκαιρία για αλλαγή φωτογραφίας προφίλ με επίκαιρο χιονισμένο concept, σκουφάκια, αυτάκια, γάντια κλπ αξεσουάρ για το κρύο!

8.Τζάκια, πολλά τζάκια και πόδια στα τζάκια και κάλτσες και παντόφλες!

9.Η Στενή πρωταγωνίστησε αυτές τις μέρες , γιατί για κάποιους το χιόνι της Χαλκίδας δεν ήταν αρκετό, άσε που η Στενή έχει και τα παϊδάκια…

10.Ξεκαθαρίστηκε ποιοι είναι πραγματικά φιλόζωοι και αψήφησαν τον κρύο για να βοηθήσουν τα αδέσποτα της πόλης μας και ποιοι ξέρουν μόνο να λένε λόγια!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top