Τι έγινε με τη σελίδα Ανομολόγητα Χαλκίδας;

Πριν μερικά χρόνια έκανε την εμφάνιση της η μόδα με τις σελίδες  «ανομολόγητων» στο Facebook. Αρχικά ξεκίνησε με σελίδες που αφορούσαν πανεπιστήμια και ΤΕΙ, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και σε άλλα μέρη και αργότερα πήρε τοπικές διαστάσεις και δημιουργήθηκαν σελίδες ανομολόγητων για ολόκληρες πόλεις. Φυσικά και δεν γινόταν η Χαλκίδα να μην έχει τα δικά […]

Πριν μερικά χρόνια έκανε την εμφάνιση της η μόδα με τις σελίδες  «ανομολόγητων» στο Facebook. Αρχικά ξεκίνησε με σελίδες που αφορούσαν πανεπιστήμια και ΤΕΙ, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και σε άλλα μέρη και αργότερα πήρε τοπικές διαστάσεις και δημιουργήθηκαν σελίδες ανομολόγητων για ολόκληρες πόλεις.

Φυσικά και δεν γινόταν η Χαλκίδα να μην έχει τα δικά της ανομολόγητα, μιας και οι Χαλκιδέοι έχουμε τόσα πολλά που δεν λέμε φανερά και μια τέτοια σελίδα ήταν ότι πρέπει για να γίνει χαμούλης!

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν αποκάλυψαν ποτέ ποιοι είναι, αν και υπήρχαν υποψίες για διάφορα πρόσωπα και ακούστηκαν πολλά ονόματα. Κανείς όμως ποτέ δεν παραδέχτηκε την σχέση του με τη σελίδα, η οποία είχε πάνω από 8.000 ακολούθους!

Και ξαφνικά, συνειδητοποιούμε ότι η σελίδα που όλοι λατρεύαμε να μισούμε, δεν υπάρχει πια! Για κάποιο λόγο, οι διαχειριστές αποφάσισαν να την κλείσουν και μας έκοψαν απότομα την ένοχη απόλαυση του κουτσομπολιού! Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας ψάχνει να βρει τι συνέβη και χάθηκε αυτή η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Ποιος δεν έχει χαζέψει με τις ώρες τα ποστ της σελίδας, αλλά κυρίως τα σχόλια από κάτω;

Ποιος δεν είχε μπει στον πειρασμό να γράψει κάτι;

Με χασταγκ #ΧΑΝΑΧ, ή #ΈπεσαΑπόΤηΓέφυραΦορές, ξεκινούσε κάθε ποστ, και αφορούσε είτε κάποιον ανομολόγητο έρωτα, είτε κάποια ιστορία μίσους και κραξίματος, είτε κάποιος έψαχνε το άλλο του μισό που το συνάντησε τυχαία στο δρόμο, ή ακόμα και σχόλια για πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη και διάφορα μαγαζιά!

Έγραφε για παράδειγμα κάποιο ποστ για έναν Γιάννη με κόκκινη μπλούζα που περπατούσε στην παραλία και από κάτω είχε 50 σχόλια με ταγκαρισμένους Γιάννηδες!

Όλοι είχαν τον καημό και την κρυφή επιθυμία να γράψουν γι’αυτούς στα Ανομολόγητα και φήμες λένε, ότι κάποιοι έστελναν μηνύματα για τους εαυτούς τους!

Πόσα σπίτια άραγε πήγαν να κλείσουν, όταν κάποιο μήνυμα σχεδόν φωτογράφιζε κάποιον άπιστο ή άπιστη; Πόσοι έρωτες άραγε να γεννήθηκαν όταν κάποιος ή κάποια βρήκε αυτόν που είχε συναντήσει τυχαία στον δρόμο; Πόσοι τσακωμοί παίχτηκαν λόγω χοντρού κραξίματος;

Δεν θα μάθουμε ποτέ, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι τα Ανομολόγητα Χαλκίδας θα μας λείψουν πολύ, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές και η μισοί Χαλκιδέοι είναι υποψήφιοι, θα έπεφτε σίγουρα πολύ γέλιο και πολλές αποκαλύψεις!

Ρε συ admin, αν μας διαβάζεις γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top