Την Κυριακή στη Χαλκίδα έχει βασιλόπιτες και χορούς από όλη την Ελλάδα!

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλκίδας “Μελίνα Μερκούρη”, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει την εκδήλωση “Καλωσόρισμα του 2019 στη Χαλκίδα”. Ο κόσμος που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει 40 χορευτικούς συλλόγους, από την Εύβοια και από διάφορες περιοχές […]

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλκίδας “Μελίνα Μερκούρη”, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει την εκδήλωση “Καλωσόρισμα του 2019 στη Χαλκίδα”.

Ο κόσμος που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει 40 χορευτικούς συλλόγους, από την Εύβοια και από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Έτσι όλοι θα απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς και βασιλόπιτες από όλη την Ελλάδα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top