Τα Podcasts του GHETTO είναι γεγονός!

Το GHETTO πρωτοπορεί για άλλη μία φορά στην πόλη της Χαλκίδας δημιουργώντας τα δικά του podcasts. Μέσα από το www.ghettomagazine.gr αλλά και τις πλατφόρμες Spotify, Apple Podcast, Google Podcast και Anchor θα μπορείτε να ακούτε τα ηχητικά άρθρα του GHETTO οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Μπορείτε επίσης, μέσα από τις συγκεκριμένες πλατφόρμες να τα κατεβάζετε στο κινητό […]

Το GHETTO πρωτοπορεί για άλλη μία φορά στην πόλη της Χαλκίδας δημιουργώντας τα δικά του podcasts.

Μέσα από το www.ghettomagazine.gr αλλά και τις πλατφόρμες Spotify, Apple Podcast, Google Podcast και Anchor θα μπορείτε να ακούτε τα ηχητικά άρθρα του GHETTO οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Μπορείτε επίσης, μέσα από τις συγκεκριμένες πλατφόρμες να τα κατεβάζετε στο κινητό σας εντελώς δωρεάν.

Τί είναι τα Podcast;

Τα podcasts επί της ουσίας είναι μια υπηρεσία, που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν εκπομπές ήχου και να τις ακούσουν στον υπολογιστή τους, στο κινητό τους, στο τάμπλετ τους, όποια ώρα θέλουν – και φυσικά είναι δωρεάν! Η Apple, μάλιστα, ήταν η πρώτη που έβαλε τα podcasts στο iTunes το 2005. Όλα, βέβαια, άλλαξαν το 2014, όταν το πρότζεκτ Serial, μια ιδιαίτερη μορφή podcast βασισμένη στην ερευνητική δημοσιογραφία, άγγιξε τα 5 εκατομμύρια donwloads στο iTunes δημιουργώντας έτσι ένα νέο φορμάτ στο podcasting. Μοιάζει με ραδιοφωνική εκπομπή αλλά δεν είναι. Κι όμως τα podcasts σε μια εποχή που κυριαρχεί η εικόνα έφεραν και πάλι στο προσκήνιο τον ήχο και τον λόγο.

Επιλεγμένα άρθρα, συνεντεύξεις, μουσική, κουβέντες και σχόλια, αγαπημένα πρόσωπα, σάτιρα, θα είναι μερικά μόνο από αυτά που θα ακούτε στα ηχητικά άρθρα του GHETTO.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top