Τα 10 ερωτικά τραγούδια που θα σου κάνουν παρέα του Αγίου Βαλεντίνου!

“Έρως ανίκατε μάχαν”, λέει ο άνθρωπος από την αρχαιότητα… Πάντα ο έρωτας είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του κάθε ένα από εμάς και όλοι έχουμε να αναπολούμε μεγάλους έρωτες, άλλοτε ανεκπλήρωτους, άλλοτε εκπληρωμένους και καμιά φορά κρυφούς και παράνομους! Κάθε είδος έρωτα είναι στο παιχνίδι και κάθε ερωτευμένος έχει νιώσει την απόλυτη ευτυχία, αλλά και […]

“Έρως ανίκατε μάχαν”, λέει ο άνθρωπος από την αρχαιότητα…

Πάντα ο έρωτας είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του κάθε ένα από εμάς και όλοι έχουμε να αναπολούμε μεγάλους έρωτες, άλλοτε ανεκπλήρωτους, άλλοτε εκπληρωμένους και καμιά φορά κρυφούς και παράνομους!

Κάθε είδος έρωτα είναι στο παιχνίδι και κάθε ερωτευμένος έχει νιώσει την απόλυτη ευτυχία, αλλά και τον απόλυτο πόνο, αφού αυτά τα δύο συνήθως πάνε μαζί!

Συντροφιά ενός ερωτευμένου είναι πάντα η μουσική και υπάρχουν τόσα πολλά τραγούδια που υμνούν αυτό το απόλυτο συναίσθημα και μιλούν στις καρδιές που…φτερουγίζουν!

Εμείς ξεχωρίσαμε 10 από αυτά και περιμένουμε να μας στείλετε όσα αγαπάτε εσείς και μπορεί να ξεχάσαμε!

 

Έρωτας είναι θαρρώ (Γιάννης Πάριος – Χάρης Βαρθακούρης)

 

Ξαφνικός έρωτας (Ελένη Βιτάλη)

 

Στον έρωτα παρανοείς (Γιώργος Μαζωνάκης)

 

Μυστικέ μου έρωτα (Κατερίνα Στανίση)

 

Έρωτας κλέφτης (Κώστας Δόξας)

 

Ο έρωτας ακούει στο όνομα σου (Γιάννης Πλούταρχος)

 

Θα πάθεις έρωτα (Χάρις Αλεξίου)

 

Ένας έρωτας φτηνός (Γιάννης Κότσιρας)

 

Έρωτας Αρχάγγελος (Δημήτρης Μητροπάνος)

 

Ο απόλυτος έρωτας (Θέμης Αδαμαντίδης)

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top