Χαλκίδα: Τα Χριστούγεννα στον Σταθμό των Τρένων ήταν ξεχωριστά! (pics)

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου  Μια συγκινητική παράσταση, αφηγήσεις παραμυθιών, κάλαντα και παραδοσιακά έθιμα από όλη την Ελλάδα, μια παιδική παράσταση, θεατρικά εργαστήρια, στόλισμα του δένδρου για τα πουλιά, κατασκευές και ποικίλες…

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου 

Μια συγκινητική παράσταση, αφηγήσεις παραμυθιών, κάλαντα και παραδοσιακά έθιμα από όλη την Ελλάδα, μια παιδική παράσταση, θεατρικά εργαστήρια, στόλισμα του δένδρου για τα πουλιά, κατασκευές και ποικίλες άλλες δράσεις που μας ταξίδεψαν σε θεατρικούς χριστουγεννιάτικους κόσμους γεμάτους χαρά, αισιοδοξία και πολύ φαντασία.

Το μέρος που έλαβαν δράση όλα τα παραπάνω, στον σταθμό των τρένων της Χαλκίδας δηλαδή, έκανε την ατμόσφαιρα μαγική και ξεχωριστή!

Μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους που είχε σκοπό την ανάδειξη του κτιρίου και την ενίσχυση στο έργο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός Α.με.Α

Μια πραγματικά ξεχωριστή διοργάνωση που αξίζει συγχαρητήρια. Είναι σημαντικό να υπάρχουν ομάδες – συλλογικότητες που να δημιουργούν παρόμοιες δράσεις στην πόλη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top