Τα σύννεφα και ο εντυπωσιακός σχηματισμός τους πάνω από τη Χαλκίδα (pics)

Βροχές και  καταιγίδες ξέσπασαν σε αρκετά σημεία της Εύβοιας εχθές το μεσημέρι ενώ εντυπωσιακό ήταν το θέαμα με τα σύννεφα ενώ σχηματίζονταν πάνω από τη Χαλκίδα. Πολλοί χρήστες των social media δημοσίευσαν φωτογραφίες από την δίνη που σχημάτισαν τα σύννεφα και το πώς ξαφνικά σκοτείνιασε η πόλη.   View this post on Instagram Καλοκαίρι τέλος ?⁉️? ?@vaidmine ▪️ ▪️ #ghettomag #ghettomagazine #evia #october #sky #skyporn #clouds #weather #wind #rain #sea #nature #instagram #picoftheday A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on Oct 3, 2019 at 8:57am PDT

Βροχές και  καταιγίδες ξέσπασαν σε αρκετά σημεία της Εύβοιας εχθές το μεσημέρι ενώ εντυπωσιακό ήταν το θέαμα με τα σύννεφα ενώ σχηματίζονταν πάνω από τη Χαλκίδα.

Πολλοί χρήστες των social media δημοσίευσαν φωτογραφίες από την δίνη που σχημάτισαν τα σύννεφα και το πώς ξαφνικά σκοτείνιασε η πόλη.

Φωτογραφία: Giorgos Diamantopoulos
Φωτογραφία: Giorgos Diamantopoulos
Φωτογραφία: Giorgos Diamantopoulos
Φωτογραφία: Giorgos Diamantopoulos

 

Φωτογραφία: Giorgos Diamantopoulos

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top