Τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Κινηματογράφου έρχονται δωρεάν για 10 μέρες στο You Tube

Πάνω από 20 φεστιβάλ κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να μεταδώσουν ταινίες δωρεάν στο YouTube, αφού εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έκλεισαν οι κινηματογράφοι και ακύρωθηκαν των τα Φεστιβάν των Καννών και της Νέας Υόρκης. Το 10ήμερο “We Are One: A Global Film Festival” θα περιλαμβάνει περιεχόμενο που επιμελήθηκαν […]

Πάνω από 20 φεστιβάλ κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να μεταδώσουν ταινίες δωρεάν στο YouTube, αφού εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έκλεισαν οι κινηματογράφοι και ακύρωθηκαν των τα Φεστιβάν των Καννών και της Νέας Υόρκης.

Το 10ήμερο “We Are One: A Global Film Festival” θα περιλαμβάνει περιεχόμενο που επιμελήθηκαν τα φεστιβάλ ταινιών του Βερολίνου, των Καννών, της Βενετίας, του Sundance, του Τορόντο και της Tribeca, ξεκινώντας από τις 29 Μαΐου.

Το φεστιβάλ θα προβάλλει ταινίες, ντοκιμαντέρ, μουσική, κωμωδίες και συνομιλίες. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τον προγραμματισμό και είναι μάλλον απίθανο να συμπεριληφθούν σημαντικές νέες ταινίες που γενικά ξεκινούν σε φεστιβάλ.

Η ακύρωση του φεστιβάλ των Καννών στη Γαλλία και η αβεβαιότητα γύρω από το φεστιβάλ στη Βενετία και του Τορόντο τον Σεπτέμβριο εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού, έχουν κάνει τους κινηματογραφιστές να μην έχουν μια δίοδο για να παρουσιάσουν τις ταινίες τους.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών δήλωσαν τη Δευτέρα ότι ήταν περήφανοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση YouTube «για να προβάλουν πραγματικά εξαιρετικές ταινίες και ταλέντο, επιτρέποντας στο κοινό να βιώσει τόσο τις αποχρώσεις της αφήγησης από όλο τον κόσμο όσο και τις καλλιτεχνικές προσωπικότητες κάθε φεστιβάλ».

Η Jane Rosenthal, συνιδρυτής του φεστιβάλ της Tribeca στη Νέα Υόρκη που επίσης ακυρώθηκε, δήλωσε ότι η ιδέα αυτή έρχεται για να εμπνεύσει και να ενώσει τους ανθρώπους πέρα ​​από τα σύνορα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Όλος ο κόσμος χρειάζεται μια είδους θεραπεία τώρα», δήλωσε η Rosenthal.

Άλλα φεστιβάλ που συμμετέχουν περιλαμβάνουν εκείνα της Ιερουσαλήμ, της Βομβάη, του Σεράγεβο, του Σίδνεϊ, του Τόκιο και του Λονδίνου.

Ενώ το φεστιβάλ θα μεταδοθεί δωρεάν, οι θεατές θα κληθούν να δωρίσουν στο Ταμείο Αλληλεγγύης COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

 

 

 

Πηγή: popaganda.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top