“Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου” θα εντυπωσιάσουν και φέτος στη Χαλκίδα (pics)

Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, κάθε χρόνο γιγαντώνουν με τις συμμετοχές τους το νέο αποκριάτικο θεσμό που έχει δημιουργηθεί, τα «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ». Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό θέαμα εκατοντάδων χορευτών, όλων των ηλικιών, που κατακλύζουν με τα Γαϊτανάκια τους τόσο την παραλία Χαλκίδας, όσο και τα στενά του Ευρίπου μέσα […]

Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, κάθε χρόνο γιγαντώνουν με τις συμμετοχές τους το νέο αποκριάτικο θεσμό που έχει δημιουργηθεί, τα «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ».
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό θέαμα εκατοντάδων χορευτών, όλων των ηλικιών, που κατακλύζουν με τα Γαϊτανάκια τους τόσο την παραλία Χαλκίδας, όσο και τα στενά του Ευρίπου μέσα στη θάλασσα.

Συνεπώς και την εφετινή αποκριά και συγκεκριμένα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.30 το πρωί, η Χαλκίδα σας περιμένει για ακόμη μια μοναδική εμφάνιση, με ρεκόρ συμμετοχών!

Πληροφορίες για τις συμμετοχές:

Η πρόσκληση απευθύνεται στα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων, στα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια & Λύκεια), αλλά και σε ανεξάρτητες ομάδες όλων των ηλικιών που μπορούν να συγκροτηθούν και να χορέψουν με το δικό τους γαϊτανάκι!

Ακολουθεί νησιωτικό γλέντι, με την ορχήστρα του Νίκου Οικονομίδη.

Δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.
Εκτός των βασικών χορών που είναι τα Γαϊτανάκια και το Καβοντορίτικο, θα σας ενημερώσουμε με νεότερη επιστολή μας για τους υπόλοιπους 4 έως 5 χορούς που πλαισιώνουν την κυρίως παρουσίαση.
Τηλέφωνα για συμμετοχή: 2221351164 και 2221061071 fax: 2221061072
email: dchalkis@otenet.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top