Τα Ανομολόγητα Χαλκίδας είναι και πάλι εδώ!

Πέπλο μυστηρίου κάλυπτε την εξαφάνιση της σελίδας Ανομολόγητα Χαλκίδας στο Facebook και εμείς στο Ghetto είχαμε απογοητευτεί πολύ, όπως σας είχαμε γράψει ΕΔΩ… Κάποιος αποφάσισε να ρίξει τη σελίδα (μάλλον θα διάβασε κάτι που δεν του άρεσε και πολύ για τον εαυτό του) και εδώ και κάποιους μήνες, μας στέρησε την ένοχη απόλαυση,να διαβάζουμε τα […]

Πέπλο μυστηρίου κάλυπτε την εξαφάνιση της σελίδας Ανομολόγητα Χαλκίδας στο Facebook και εμείς στο Ghetto είχαμε απογοητευτεί πολύ, όπως σας είχαμε γράψει ΕΔΩ

Κάποιος αποφάσισε να ρίξει τη σελίδα (μάλλον θα διάβασε κάτι που δεν του άρεσε και πολύ για τον εαυτό του) και εδώ και κάποιους μήνες, μας στέρησε την ένοχη απόλαυση,να διαβάζουμε τα καλύτερα κουτσομπολιά της πόλης!

Όμως η σελίδα φτιάχτηκε ξανά από την αρχή και μάλιστα την καλύτερη περίοδο, αφού το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για σούσουρο, ανακατωσούρες, τσακωμούς και ίντριγκες!!!

Ο αντμίν λοιπόν, μας καλεί όλους να κάνουμε like στη νέα σελίδα και σιγά σιγά να στείλουμε το ανομολόγητο που κρύβουμε μέσα μας, τον έρωτα που δεν εκφράζουμε φανερά, την καφρίλα που φοβόμαστε να πούμε κατάμουτρα, αλλά και να ψάξουμε κάποιον που δεν μπορούμε να βρούμε με τίποτα στην πόλη!

Προβλέπεται «καυτό» καλοκαιράκι στη Χαλκίδα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top