Τέρμα τα “ψέματα” στο Instagram!

Μεγάλες αλλαγές στο τοπίο του Instagram φέρνει η απόφαση της πλατφόρμας να στοχεύσει εναντίον λογαριασμών με ψεύτικους followers και Likes, που αυτό σημαίνει ότι πολλοί από τους γνωστούς ή όχι και τόσο γνωστούς, influencers θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν! Η εταιρεία λέει ότι έχουν αναπτύξει εργαλεία που μπορούν να εντοπίσουν λογαριασμούς που χρησιμοποιούν υπηρεσίες […]

Μεγάλες αλλαγές στο τοπίο του Instagram φέρνει η απόφαση της πλατφόρμας να στοχεύσει εναντίον λογαριασμών με ψεύτικους followers και Likes, που αυτό σημαίνει ότι πολλοί από τους γνωστούς ή όχι και τόσο γνωστούς, influencers θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν!

Η εταιρεία λέει ότι έχουν αναπτύξει εργαλεία που μπορούν να εντοπίσουν λογαριασμούς που χρησιμοποιούν υπηρεσίες και εφαρμογές τρίτων για να ενισχύσουν τεχνητά τη δημοτικότητά τους.

Κάθε λογαριασμός που θα βρεθεί να έχει προβεί στις παραπάνω ενέργειες θα ειδοποιηθεί και θα του ζητηθεί αρχικά αλλαγή κώδικα.

Από την έναρξή του το 2010, το Instagram έχει γίνει εμπορικό εργαλείο προώθησης και διαφήμισης και χάρη στη δημοφιλία του, γεννήθηκαν οι λεγόμενοι influencers.

Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως πολλοί έχουν καταφέρει με δόλιους τρόπους να εμφανίζουν τεράστιες, αλλά όχι αληθινές, ομάδες ακολούθων.

Ορισμένες  εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να αυξάνουν φαινομενικά τη δημοφιλία τους έχουν κλείσει πρόσφατα, αλλά αρκετές είναι ακόμα διαθέσιμες.

Η εταιρεία λέει ότι οι άνθρωποι που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων μερών για ψεύτικες δραστηριότητες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την υπηρεσία.

Η κίνηση είναι ένα ακόμα βήμα που στόχο έχει να κρατήσει το Instagram μια ζωντανή κοινότητα όπου οι άνθρωποι συνδέονται με αληθινούς τρόπους.

 

 

 

 

 

 

 

με πληροφορίες από lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top