Στο Macello για καλό σουβλάκι, burger και μία πανδαισία γεύσεων (pics)

Το Macello γεννήθηκε από τους εμπνευστές του με τη φιλοδοξία να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή σε ψησταριά στη γειτονιά της Παπαθανασίου αλλά και με την πεποίθηση να λειτουργήσει ως δημιουργικό…

Το Macello γεννήθηκε από τους εμπνευστές του με τη φιλοδοξία να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή σε ψησταριά στη γειτονιά της Παπαθανασίου αλλά και με την πεποίθηση να λειτουργήσει ως δημιουργικό δίδυμο με τον πασίγνωστο χώρο του Faros 10.

Το Macello είναι ένα γευστικό project που πραγματικά μεταμόρφωσε ένα ξεχασμένο πόστο της πολυσύχναστης και πολυαγαπημένης αυτής γειτονιάς της Χαλκίδας. Macello θεωρούμε ότι σημαίνει μια γαστρονομική πρόταση σε ξεχωριστά πιάτα με βάση διαλεχτά, φρέσκα και επώνυμα υλικά που η ποιότητά τους είναι συνυφασμένη με το κλασσικό και επιτηδευμένο Faros 10.

Η πανδαισία γεύσεων στο Macello ξεκινά με δροσερές σαλάτες, ορεκτικά και αλοιφές απογειώνοντας τον ουρανίσκο και δίνοντας μεγαλείο στην απλότητα. Ξεχωρίσαμε τη λιβανέζικη σαλάτα fattoush με ψιλοκομμένη ντομάτα, τριμμένη φέτα, κάπαρη και χούμους όπως και το ντάκο cheesecake με βάση την κρητική κριθαροκουλούρα πασπαλισμένη με μους καπνιστής μελιτζάνας και γιαούρτι, ντομάτα και φέτα. Από τις αλοιφές μας άρεσαν η ελληνικότατη σάλτσα πιπεριάς, η πολίτικη καπνιστή μελιτζάνα και η εξωτική τζατζίκι avocado.

Στο Macello θα γευτούμε τα πιο φρέσκα κρεατικά, τυλιχτά σε πίτα, σε καψαλισμένο ψωμάκι sandwich ή σε γενναίες οικογενειακές μερίδες.

Το μενού με τα ψημένα κρεατικά στη σχάρα μοιάζει ατελείωτο, μοσχαρίσιο μπιφτέκι, χωριάτικο λουκάνικο, κυπριακή σεφταλιά, μπιφτέκι προβατίνας, πανσέτα σούβλας με peak το παραδοσιακό κοντοσούβλι κοτόπουλο και το κοντοσούβλι χοιρινό.

Φυσικά στο Macello υπάρχει και η επιλογή μπιφτέκι μανιταριών και μανιτάρια Πλευρώτους σε πίτα για όσους προτιμούν μια vegetarian διατροφή ή νηστεύουν.

Το καλύτερο όμως υλικό που προσφέρει το Macello είναι το Burger από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά ημέρας. Μπορούμε να το απολαύσουμε στην εκδοχή του cheeseburger με τυρί cheddar και sauce μουστάρδας ή να ακολουθήσουμε την πρόταση του chef για χορταστικό Macello Burger με τυρί cheddar, μπέικον και την μυστική Jack Daniels sauce.

Αξίζει να αναφερθούμε στην ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί το Macello. Το χοιρινό κρέας προέρχεται από τις επιλεγμένες φάρμες Κελαϊδίτη και φτάνει ολόφρεσκο στο πιάτο μας. Το κοτόπουλο, με την ονομασία Ελαιοπουλάκι, αποτελεί ένα μοναδικό λευκό κρέας της εταιρίας Αγγελάκης, το οποίο εκτρέφεται με 100% φυτικές τροφές, καλαμπόκι και παρθένο ελαιόλαδο. Με αυτόν τον τρόπο, το εξαιρετικής διατροφικής αξίας κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι Αγγελάκης, μας προσφέρει εκτός από μια μοναδική γευστική εμπειρία και ένα θεμελιώδους σημασίας ιχνοστοιχείο απαραίτητο για την υγεία του ανθρώπου όπως το Σελήνιο.

Στη γειτονιά της Παπαθανασίου δίπλα στο πολύβουο Faros 10, το δίδυμο αδερφάκι του Macello, ήρθε για να δώσει την εναλλακτική επιλογή μπροστά στη θάλασσα ή take away στο σπίτι, χειμώνα και καλοκαίρι.

Το Macello, μας περιμένει ως η καλύτερη γαστρονομική πρόταση στην πιο γραφική γειτονιά της πόλης, με έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση και την ασύγκριτη ποιότητα των πρώτων υλών.

 

Macello
Βρυσακίων 2, Παπαθανασίου – Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 2221088700
Facebook: macello_chalkis
Instagram: macello_chalkis

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top