Στο ‘It: Chapter 2’ η φρίκη υπερδιπλασιάζεται (video)

Ο Stephen King είναι αρκετά ενεργός στο twitter. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει 124.215 βιβλία; Έχει ανάγκη να γράφει. Σε ένα, λοιπόν, από τα tweet του, ο μάστορας του τρόμου προειδοποίησε ότι έρχεται το trailer της δεύτερης ταινίας του IT, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του. Έτσι, έγινε […]

Ο Stephen King είναι αρκετά ενεργός στο twitter. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει 124.215 βιβλία; Έχει ανάγκη να γράφει. Σε ένα, λοιπόν, από τα tweet του, ο μάστορας του τρόμου προειδοποίησε ότι έρχεται το trailer της δεύτερης ταινίας του IT, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του.

Έτσι, έγινε και εμείς μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη συνέχεια της ιστορίας, 27 χρόνια μετά, με τους ενήλικες πλέον πρωταγωνιστές να επιστρέφουν στο Ντέρι, προκειμένου να ξορκίσουν το παρελθόν τους. Στο cast της ταινίας θα βρει κανείς σπουδαία ονόματα, με τον εκπληκτικό Bill Skarsgård στον ρόλο του Pennywise και τους James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader και Sophia Lillis.

Το ‘It: Chapter 2’ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου. Ανυπομονούμε.

 

 

Πηγή: pop-code.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top