Στο Τζεπέτο θα περάσεις μια …νόστιμη πρωτομαγιά! (pics)

Τα πουλάκια κελαηδάνε, ο ήλιος λάμπει, και εσύ περιμένεις τη μεγάλη αργία της Πρωτομαγιάς. Μπορεί να έκατσε δίπλα με το Πάσχα, δεν παύει να είναι μια αργία. Όμως μία μέρα, δεν μπορείς να απομακρυνθείς πολύ από την πόλη, αλλά δεν σου πάει καρδιά κιόλας να την αφήσεις να πάει χαμένη! Φέτος την Πρωτομαγιά, κλείνουμε τραπέζι […]

Τα πουλάκια κελαηδάνε, ο ήλιος λάμπει, και εσύ περιμένεις τη μεγάλη αργία της Πρωτομαγιάς. Μπορεί να έκατσε δίπλα με το Πάσχα, δεν παύει να είναι μια αργία. Όμως μία μέρα, δεν μπορείς να απομακρυνθείς πολύ από την πόλη, αλλά δεν σου πάει καρδιά κιόλας να την αφήσεις να πάει χαμένη!

Φέτος την Πρωτομαγιά, κλείνουμε τραπέζι σε ένα μοναδικό μεζεδοπωλείο, στο Τζεπέτο! Η καλύτερη πρόταση για να κανονίσεις έξοδο και βόλτα με την οικογένειά σου και τους φίλους σου.

Στην καταπράσινη από λουλούδια και δέντρα, αυλή του Τζεπέτο στη Νέα Λάμψακο, θα απολαύσεις τις μοναδικές γεύσεις της Ελληνικής κουζίνας. Θα χαλαρώσεις με την παρέα σου σε μία ατμόσφαιρα καλαίσθητη και προσεγμένη, απολαμβάνοντας καλομαγειρεμένα ορεκτικά, πολύχρωμες σαλάτες και φρέσκα κρεατικά και θαλασσινά.

View this post on Instagram

A post shared by Tzepeto Mezedopoleio (@tzepeto_meze) on

Ουζάκι ή τσίπουρο και καλή παρέα σε συνδυασμό με τις γεύσεις στο Τζεπέτο Μεζεδοπωλείο θα σε κάνουν να περάσεις μια όμορφη και χαλαρωτική πρωτομαγιά.

View this post on Instagram

A post shared by Tzepeto Mezedopoleio (@tzepeto_meze) on

Κάνε κράτηση στο 22210-82107 & 6948206896

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top