Στο αεροδρόμιο θα δεις τα πιο αληθινά δάκρυα και χαμόγελα…

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε κάποιο αεροδρόμιο, παρατήρησε τους ανθρώπους γύρω σου. Στις αναχωρήσεις θα δεις πρόσωπα σκυθρωπά, κάποιος φεύγει, κάποιον αφήνουν, αγκαλιάζονται σφιχτά προσπαθώντας να χορτάσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο. Στις αφίξεις από την άλλη, η θα δεις την αγωνία της αναμονής, μάτια που κοιτούν στην έξοδο περιμένοντας να ξεχωρίσουν τον δικό […]

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε κάποιο αεροδρόμιο, παρατήρησε τους ανθρώπους γύρω σου.

Στις αναχωρήσεις θα δεις πρόσωπα σκυθρωπά, κάποιος φεύγει, κάποιον αφήνουν, αγκαλιάζονται σφιχτά προσπαθώντας να χορτάσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Στις αφίξεις από την άλλη, η θα δεις την αγωνία της αναμονής, μάτια που κοιτούν στην έξοδο περιμένοντας να ξεχωρίσουν τον δικό τους άνθρωπο να έρχεται. Και ύστερα χαμόγελα, φιλιά και αγκαλιές… η ανακούφιση ότι είναι πια εδώ!

Όταν φεύγω, δεν θέλω κανέναν να έρθει μαζί μου μέχρι το αεροδρόμιο, ή το τρένο…Προτιμώ ο αποχαιρετισμός να φαίνεται φυσικός, σαν να κανονίσαμε να τα πούμε πάλι σε δυο ώρες. Δεν θέλω κατά την επιβίβαση να υπάρχει κανείς πίσω για να γυρίσω να κοιτάξω, ίσως γιατί αυτό στο παρελθόν με έκανε να μην φύγω τελικά και να μείνω αγκαλιά με τις βαλίτσες μου να σκέφτομαι τι έκανα!

Όταν όμως επιστρέφω, θέλω σίγουρα εκείνους που ανυπομονώ να δω, να περιμένουν με την γνωστή αγωνία να πέσω στην αγκαλιά τους! Και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έφτασα σε κάποιο αεροδρόμιο μετά από καιρό απουσίας, τα 3 πρόσωπα που  έτρεξαν κοντά μου, κρατώντας  -ανάποδα…είναι νούμερα- χαρτιά με καρδούλες και μηνύματα για μένα!

Και γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά εγώ τώρα;

Γιατί έπεσα σε ένα βίντεο μιας αεροπορικής εταιρίας, που εστιάζει στο τι συμβαίνει στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων, πως οι άνθρωποι περιμένουν κάποιον να φτάσει και τι συμβαίνει τη στιγμή της συνάντησης!

Το “WE ARE TRAVELERS – THE ARRIVALS” με αφηγηματικό τρόπο και έντονες εικόνες, κατάφερε να συγκινήσει και να μαγέψει εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως που το παρακολούθησαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Το “The Arrivals” κυκλοφόρησε στις 30 Οκτωβρίου και το video της καμπάνιας φέρει την υπογραφή του βραβευμένου φωτογράφου Peter Funch και του σκηνοθέτη Jeppe Rønde, οι οποίοι πέρασαν μια εβδομάδα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Kastrup στην Κοπεγχάγη, για να απαθανατίσουν με τον μοναδικό τους τρόπο όσα συμβαίνουν στην αίθουσα αφίξεων, παρατηρώντας και περιμένοντας μαζί με όλους λεπτό προς λεπτό κάθε άφιξη πτήσης για να μπορέσουν να βιώσουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα της άφιξης.

Δες το βίντεο και πίστεψε με, θα θες να αγκαλιάσεις αυτούς που αγαπάς σαν να έλειπαν 10 χρόνια μετανάστες στην Αυστραλία!

 

 

 

 

 

με πληροφορίες από:parallaximag.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top