Στις κορυφαίες τάσεις του twitter η Χαλκίδα με πάνω από 2 χιλιάδες tweets! (pics)

Από εχθές σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας πρώτο θέμα δυστυχώς, ήταν το ψάρι που το σκότωσαν σύμφωνα με καταγγελίες λουόμενοι που βρίσκονταν εκεί. Το άσχημο αυτό γεγονός όμως, δεν έγινε πρώτο θέμα μόνα στα μέσα ενημέρωσης αλλά δεν το άφησαν ασχολίαστο και στα social media. Στο twitter η λέξη #Χαλκίδα ήταν στις 3 […]

Από εχθές σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας πρώτο θέμα δυστυχώς, ήταν το ψάρι που το σκότωσαν σύμφωνα με καταγγελίες λουόμενοι που βρίσκονταν εκεί. Το άσχημο αυτό γεγονός όμως, δεν έγινε πρώτο θέμα μόνα στα μέσα ενημέρωσης αλλά δεν το άφησαν ασχολίαστο και στα social media. Στο twitter η λέξη #Χαλκίδα ήταν στις 3 κορυφαίες τάσεις. Πάνω από 2 χιλιάδες tweets να έχουν αναφορές στο γεγονός και στην πόλη μας.

Viral έγινε και το σκίτσο του Γιώργου Μικάλεφ που ανέβασε το Ghetto

 

Δείτε μερικά από τα κορυφαία tweets…  

 

https://twitter.com/Mitsogrande/status/1149670708613718016

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top