Στην εποχή του κορονοϊού ας κολλήσουμε όλοι χαμόγελα – Καραντίνα με την Ιωάννα Κιαπέκου

Φίλοι, συνεργάτες, αναγνώστες του GHETTO μας μεταδίδουν το mood της δικής τους καραντίνας. Καραντίνα μέρος 2o ή lockdown αναλόγως τι ακούγεται καλύτερα στα αυτάκια μας. Υπάρχει ένα πράγμα μόνο το οποίο είναι εξίσου – αν όχι περισσότερο μεταδοτικό από τον κορονοϊό – και αυτό είναι το γέλιο! Παράλληλα λοιπόν με τη λήψη μέτρων και την κατανόηση της σοβαρής πραγματικότητας, αφού θα είμαστε η γενιά των παππούδων και των γιαγιάδων που θα εξιστορεί στα εγγόνια της ιστορίες πανδημίας (δεν θα στρέψουμε ποτέ!!) Το γέλιο θα μας βοηθήσει να μη χάσουμε την ελπίδα μας και θα μας θυμίζει πως κρίση είναι θα περάσει. Καιρός για χιούμορ λοιπόν, στην εποχή του κορονοϊού, γιατί με τέτοιο ρυθμό εξάπλωσης (του γέλιου εννοώ), ας κολλήσουμε όλοι και κάτι καλό!

Φίλοι, συνεργάτες, αναγνώστες του GHETTO μας μεταδίδουν το mood της δικής τους καραντίνας.

Καραντίνα μέρος 2o ή lockdown αναλόγως τι ακούγεται καλύτερα στα αυτάκια μας.

Υπάρχει ένα πράγμα μόνο το οποίο είναι εξίσου – αν όχι περισσότερο μεταδοτικό από τον κορονοϊό – και αυτό είναι το γέλιο!

Παράλληλα λοιπόν με τη λήψη μέτρων και την κατανόηση της σοβαρής πραγματικότητας, αφού θα είμαστε η γενιά των παππούδων και των γιαγιάδων που θα εξιστορεί στα εγγόνια της ιστορίες πανδημίας (δεν θα στρέψουμε ποτέ!!) Το γέλιο θα μας βοηθήσει να μη χάσουμε την ελπίδα μας και θα μας θυμίζει πως κρίση είναι θα περάσει.

Καιρός για χιούμορ λοιπόν, στην εποχή του κορονοϊού, γιατί με τέτοιο ρυθμό εξάπλωσης (του γέλιου εννοώ), ας κολλήσουμε όλοι και κάτι καλό!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top