Σταδιακή επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών χώρων του Δήμου Χαλκιδέων

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, σχετικά με την σταδιακή επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων και των πάρκων, ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες ότι από αύριο, Τρίτη 5 Μαΐου, θα αρχίσουν να λειτουργούν σταδιακά οι ανοιχτοί χώροι άθλησης, αρμοδιότητας του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και […]

Στο πλαίσιο της εφαρμογής των αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, σχετικά με την σταδιακή επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων και των πάρκων, ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες ότι από αύριο, Τρίτη 5 Μαΐου, θα αρχίσουν να λειτουργούν σταδιακά οι ανοιχτοί χώροι άθλησης, αρμοδιότητας του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδείας Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ).

Στις αθλητικές δομές θα πραγματοποιούνται απολυμάνσεις και θα υπάρχει το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, προκειμένου να τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας.

Οι αθλητικοί χώροι που επαναλειτουργούν είναι οι εξής:

Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας (Λεωφόρος Χαϊνά)
Γήπεδο Κανήθου “Ι. Καλαμακίδης”
Γήπεδο Βασιλικού
Κοινοτικό Γήπεδο Δροσιάς
Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης
Γήπεδο Βαθέος Αυλίδας

Σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Προπόνησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού:

Θα τηρείται κατάλογος και σειρά προτεραιότητας στην είσοδο του κάθε γηπέδου
Θα πραγματοποιούνται μόνο ατομικές προπονήσεις, τηρώντας την απαιτούμενη απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ των αθλουμένων
Η παραμονή του εκάστοτε αθλούμενου δεν θα ξεπερνά τη 1 ώρα

Οι υποψήφιοι μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που έχουν δηλώσει Σ.Ε.Φ.Α.Α., Στρατιωτικές σχολές και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας, θα προπονούνται κατά προτεραιότητα με την επίδειξη του μηχανογραφικού τους δελτίου και θα υπάρχει δυνατότητα να κλείνουν συγκεκριμένο ραντεβού, καλώντας στο 2221351165.

Τέλος, ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει ότι, από την Τρίτη 5 Μαΐου θα είναι ανοιχτή η είσοδος στο Πάρκο στον Φάρο της Κακής Κεφαλής.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top