Σου έχουμε τον λόγο που το Street Food είναι η πιο νόστιμη κουζίνα!

Η Χαλκίδα βρίσκεται ήδη σε ρυθμούς Street Food Festival. Το πρώτο φεστιβάλ φαγητού στην πόλη μας,ξεκινάει αυτή την Παρασκευή και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς εδώ στην υπόγα του Ghetto ήμασταν προετοιμασμένοι για το φεστιβάλ και φροντίσαμε να μην φουλάρουμε το στομάχι μας 100% την Κυριακή του Πάσχα. Και αυτό γιατί λατρεύουμε το “φαγητό του δρόμου”. Γιατί το λατρεύουμε; Πάμε να σας δείξουμε… Πρώτα απ’όλα, “το φαγητό του δρόμου” δεν είναι απλά πεντανόστιμο επειδή είναι γρήγορο. Περιέχει μέσα του ολόκληρη την κουλτούρα των λαών και τις διατροφικές συνήθειες που εξελίχθηκαν και πέρασαν στην καθημερινή απολαυστική συνήθεια: το φαγητό. Και η αλήθεια είναι πως αυτές τις γεύσεις, δεν θα τις βρεις στα εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin. Και στο να σας πείσουμε για το ότι το Street Food τα “σπάει” έχουμε σύμμαχο το Netflix. Ναι, ναι,καλά διαβάσατε. Το Neftlix τον Απρίλιο κυκλοφόρησε μια σειρά από μίνι ντοκιμαντέρ, συγκεκριμένα 9 επεισόδια. Με τίτλο “Street Food” κάνει ένα παγκόσμιο ταξίδι στο φαγητό του δρόμου κι αποκαλύπτει τις ιστορίες των ανθρώπων που δημιουργούν τα γευστικά πιάτα. Για να είσαι πλήρως προετοιμασμένος για το τριήμερο 3 με 5 Μαϊου στη Χαλκίδα δεν έχεις παρά να δεις το “Street Food” του Netflix!

Η Χαλκίδα βρίσκεται ήδη σε ρυθμούς Street Food Festival. Το πρώτο φεστιβάλ φαγητού στην πόλη μας,ξεκινάει αυτή την Παρασκευή και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς εδώ στην υπόγα του Ghetto ήμασταν προετοιμασμένοι για το φεστιβάλ και φροντίσαμε να μην φουλάρουμε το στομάχι μας 100% την Κυριακή του Πάσχα. Και αυτό γιατί λατρεύουμε το “φαγητό του δρόμου”.

Γιατί το λατρεύουμε; Πάμε να σας δείξουμε…

Πρώτα απ’όλα, “το φαγητό του δρόμου” δεν είναι απλά πεντανόστιμο επειδή είναι γρήγορο. Περιέχει μέσα του ολόκληρη την κουλτούρα των λαών και τις διατροφικές συνήθειες που εξελίχθηκαν και πέρασαν στην καθημερινή απολαυστική συνήθεια: το φαγητό. Και η αλήθεια είναι πως αυτές τις γεύσεις, δεν θα τις βρεις στα εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin.

Και στο να σας πείσουμε για το ότι το Street Food τα “σπάει” έχουμε σύμμαχο το Netflix. Ναι, ναι,καλά διαβάσατε. Το Neftlix τον Απρίλιο κυκλοφόρησε μια σειρά από μίνι ντοκιμαντέρ, συγκεκριμένα 9 επεισόδια. Με τίτλο “Street Food” κάνει ένα παγκόσμιο ταξίδι στο φαγητό του δρόμου κι αποκαλύπτει τις ιστορίες των ανθρώπων που δημιουργούν τα γευστικά πιάτα.

Για να είσαι πλήρως προετοιμασμένος για το τριήμερο 3 με 5 Μαϊου στη Χαλκίδα δεν έχεις παρά να δεις το “Street Food” του Netflix!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top