Σκύλος προσποιείται το αδέσποτο για να τρώει τζάμπα χάμπουργκερ (video)

Όσοι ζουν με σκύλο στο σπίτι γνωρίζουν καλά τη λαιμαργία τους. Μπορούν να τρώνε 24 ώρες το 24ωρο και να συνεχίζουν να κάνουν το ζήτουλα για λίγο ακόμα φαΐ. Σε κοιτούν στα μάτια εκλιπαρώντας μια μπουκιά από το φαγητό σου σαν να έχουν να φάνε χρόνια. Σκαρφίζονται πολλά για να κερδίσουν το φαΐ τους, αλλά η ιστορία της λαίμαργης Princess από την Οκλαχόμα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Η Μπέτσι Ρέγες λέει ότι ο σκύλος της ονόματι Princess (Πριγκίπισσα) το σκάει τα βράδια από το σπίτι, προσποιείται το αδέσποτο και στέκεται έξω από τα McDonald’s εκλιπαρώντας για ένα χάμπουργκερ. Παίρνει το πιο κακομοίρικο ύφος της και «επενδύει» στη φιλοζωία των περαστικών για να κερδίσει το φαΐ της. Η Ρέγες ανέβασε στα social media φωτογραφίες του σκύλου της να κάθεται έξω από τη γνωστή αλυσίδα και να περιμένει λίγα ψίχουλα από τους πελάτες. Η Ρέγες αποφάσισε να πιάσει την Princess επ’ αυτοφώρω και το κατάφερε. Στο βίντεο που τράβηξε φαίνεται ένας κύριος να ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου του και να δίνει χάμπουργκερ στην Princess. Τότε εμφανίζεται η Ρέγες με το αυτοκίνητό της. Η τετραπέρατη Princess αμέσως αναγνώρισε την «αφεντικίνα» της και άρχισε να κουνάει την ουρά της με χαρά. Αλλά αντί για χάμπουργκερ η Princees βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και πίσω στο σπίτι. Πήρε το μάθημά της ή θα το ξανακάνει; https://www.facebook.com/YahooCanada/videos/549638055481537/?t=0   https://www.facebook.com/vanessa.rivera.71/videos/2561164927244026/?t=0           Πηγή: athensvoice.gr

Όσοι ζουν με σκύλο στο σπίτι γνωρίζουν καλά τη λαιμαργία τους. Μπορούν να τρώνε 24 ώρες το 24ωρο και να συνεχίζουν να κάνουν το ζήτουλα για λίγο ακόμα φαΐ. Σε κοιτούν στα μάτια εκλιπαρώντας μια μπουκιά από το φαγητό σου σαν να έχουν να φάνε χρόνια.

Σκαρφίζονται πολλά για να κερδίσουν το φαΐ τους, αλλά η ιστορία της λαίμαργης Princess από την Οκλαχόμα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Η Μπέτσι Ρέγες λέει ότι ο σκύλος της ονόματι Princess (Πριγκίπισσα) το σκάει τα βράδια από το σπίτι, προσποιείται το αδέσποτο και στέκεται έξω από τα McDonald’s εκλιπαρώντας για ένα χάμπουργκερ. Παίρνει το πιο κακομοίρικο ύφος της και «επενδύει» στη φιλοζωία των περαστικών για να κερδίσει το φαΐ της. Η Ρέγες ανέβασε στα social media φωτογραφίες του σκύλου της να κάθεται έξω από τη γνωστή αλυσίδα και να περιμένει λίγα ψίχουλα από τους πελάτες. Η Ρέγες αποφάσισε να πιάσει την Princess επ’ αυτοφώρω και το κατάφερε.

Στο βίντεο που τράβηξε φαίνεται ένας κύριος να ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου του και να δίνει χάμπουργκερ στην Princess. Τότε εμφανίζεται η Ρέγες με το αυτοκίνητό της. Η τετραπέρατη Princess αμέσως αναγνώρισε την «αφεντικίνα» της και άρχισε να κουνάει την ουρά της με χαρά. Αλλά αντί για χάμπουργκερ η Princees βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και πίσω στο σπίτι. Πήρε το μάθημά της ή θα το ξανακάνει;

https://www.facebook.com/YahooCanada/videos/549638055481537/?t=0

 

https://www.facebook.com/vanessa.rivera.71/videos/2561164927244026/?t=0

 

 

 

 

 

Πηγή: athensvoice.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top