Σε αυτά τα σημεία της πόλης θα ψηθείς κι εσύ να πας για τζόκινγκ (pics)

Θα μπορούσα πω με σιγουριά ότι εδώ στο Ghetto δεν φημιζόμαστε  για το αθλητικό μας πνεύμα και γενικότερα για την όρεξη μας να αθληθούμε με κάποιον τρόπο, όμως έχουμε κάνει κάποιες απόπειρες να το προσπαθήσουμε, κυρίως μετά από συζητήσεις όλοι μαζί, ότι κάπως πρέπει να ξεκουνηθούμε! Όταν όμως η παρέα απορρίπτει ομόφωνα το γυμναστήριο, τι […]

Θα μπορούσα πω με σιγουριά ότι εδώ στο Ghetto δεν φημιζόμαστε  για το αθλητικό μας πνεύμα και γενικότερα για την όρεξη μας να αθληθούμε με κάποιον τρόπο, όμως έχουμε κάνει κάποιες απόπειρες να το προσπαθήσουμε, κυρίως μετά από συζητήσεις όλοι μαζί, ότι κάπως πρέπει να ξεκουνηθούμε!

Όταν όμως η παρέα απορρίπτει ομόφωνα το γυμναστήριο, τι μένει; Να βρεις ένα καλό spot στην πόλη, που μπορείς να πας για χαλαρό τρέξιμο ή ακόμα και περπάτημα.

Σε μια τέτοια αναζήτηση επικράτησαν δύο περιοχές στη Χαλκίδα, τις οποίες αποδείχτηκε ότι προτιμά αρκετός κόσμος.

Και μπορεί να μην τα καταφέραμε τόσο καλά με τις αθλητικές μας επιδόσεις, σίγουρα όμως απολαύσαμε την διαδρομή!

  • Παραλιακός Κανήθου

Δίπλα στη θάλασσα, άνετο πεζοδρόμιο και τρομερή θέα της Χαλκίδας! Ξεκινώντας από την γέφυρα, μπορείς να φτάσεις ως την παραλία Ροδιές και αν στο ενδιάμεσο θέλεις να πάρεις μια-δυο…δέκα ανάσες θα βρεις αρκετά παγκάκια για να σωριαστείς ξεκουραστείς λιγάκι!

Μεγάλη προσοχή στις μυρωδιές από τα ουζερί και τα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής…εσύ πρέπει να μείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου…

 

  • Καρνάγιο – Ποδηλατόδρομος Αγίας Μαρίνας

Αν έχεις ποδήλατο, αυτή η διαδρομή είναι η καλύτερη για να κάνεις τη βόλτα σου, όπως μπορεί να δεις και εδώ: Είναι η Χαλκίδα μια πόλη για ποδηλάτες;

Ταυτόχρονα όμως, λόγω της μικρής κίνησης που έχει και της καλής διαπλάτυνσης του δρόμου, είναι ότι πρέπει για να κάνεις τζόκινγκ ή απλώς βόλτα με τα πόδια.

Κατά μήκος του καρνάγιου, θα μπορέσεις να χαζέψεις τα ψαροκάικα και απέναντι τα ιστιοφόρα που είναι αραγμένα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο.

Συνεχίζοντας προς την μεγάλη γέφυρα θα εντυπωσιαστείς από την ηρεμία και την ομορφιά της περιοχής, αφού από τη μία μεριά θα έχεις το δασάκι της Αγ. Μαρίνας και από την άλλη τη θάλασσα.

Πάρε βαθιές ανάσες και προσπάθησε να “τερματίσεις” κάτω από την γέφυρα, όπου μπορείς να αράξεις και να καθαρίσεις το μυαλό σου. “Νους υγιής εν σώματι υγιεί” δεν λένε άλλωστε;

 

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top