Σεισμός στην Αλβανία: Η γιαγιά που πέθανε για να σώσει τον μικρό εγγονό της (video)

Εικόνες πολεμικής καταστροφής άφησε ο σεισμός στην Αλβανία -6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ- που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 30 ανθρώπων, 700 τραυματιών και πολλές καταρρεύσεις κτιρίων. Η κατάσταση στην Αλβανία είναι πολύ δύσκολη και οι εικόνες που έρχονται από την γειτονική χώρα είναι σκληρές. Το βίντεο που με συγκλόνισε σίγουρα θα μείνει για πολύ καιρό στην μνήμη μου. Εχθές το πρωί, ώρα 8 και 30 λεπτά, βρισκόμουν στο σαλόνι μου και είχα ετοιμαστεί για την υπόγα του Ghetto. Έριχνα μια τελευταία ματιά στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης και έπινα λίγο καφέ. Η είδηση όμως με σοκάρει… “Σεισμός στην Αλβανία 6,4 – Έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές”. Και δεν ήταν μόνο η είδηση που με ταρακούνησε αλλά και οι συγκλονιστικές εικόνες που έβλεπα. Με αποκορύφωμα ένα βίντεο. Μια γιαγιά είχε “σκεπάσει” με το σώμα της για να προστατέψει τον μικρό της εγγονό από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμεναν.  Απλοί πολίτες μαζί με ανθρώπους της πυροσβεστικής απεγκλωβίζουν τον μικρό από τα συντρίμμια και τον παίρνουν και από την αγκαλιά της γιαγιάς του. Ο μικρός ούτε γρατζουνιά, η γιαγιά δίπλα του, νεκρή. Έκλαψα, έκλαψα πολύ. Αμέσως έφερα στο μυαλό μου και την δική μου γιαγιά που θα έκανε το ίδιο. Όλες οι γιαγιάδες του κόσμου θα έκαναν το ίδιο. https://twitter.com/i/status/1199220191890198528  

Εικόνες πολεμικής καταστροφής άφησε ο σεισμός στην Αλβανία -6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ- που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 30 ανθρώπων, 700 τραυματιών και πολλές καταρρεύσεις κτιρίων.

Η κατάσταση στην Αλβανία είναι πολύ δύσκολη και οι εικόνες που έρχονται από την γειτονική χώρα είναι σκληρές.

Το βίντεο που με συγκλόνισε σίγουρα θα μείνει για πολύ καιρό στην μνήμη μου.

Εχθές το πρωί, ώρα 8 και 30 λεπτά, βρισκόμουν στο σαλόνι μου και είχα ετοιμαστεί για την υπόγα του Ghetto. Έριχνα μια τελευταία ματιά στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης και έπινα λίγο καφέ. Η είδηση όμως με σοκάρει… “Σεισμός στην Αλβανία 6,4 – Έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές”. Και δεν ήταν μόνο η είδηση που με ταρακούνησε αλλά και οι συγκλονιστικές εικόνες που έβλεπα. Με αποκορύφωμα ένα βίντεο.

Μια γιαγιά είχε “σκεπάσει” με το σώμα της για να προστατέψει τον μικρό της εγγονό από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμεναν.  Απλοί πολίτες μαζί με ανθρώπους της πυροσβεστικής απεγκλωβίζουν τον μικρό από τα συντρίμμια και τον παίρνουν και από την αγκαλιά της γιαγιάς του. Ο μικρός ούτε γρατζουνιά, η γιαγιά δίπλα του, νεκρή. Έκλαψα, έκλαψα πολύ. Αμέσως έφερα στο μυαλό μου και την δική μου γιαγιά που θα έκανε το ίδιο. Όλες οι γιαγιάδες του κόσμου θα έκαναν το ίδιο.

https://twitter.com/i/status/1199220191890198528

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top