Σαν φωτοβολίδα μες στη νύχτα… ο Ορφέας Περίδης στην Οδό Ονείρων!

Ο Ορφέας Περίδης, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς, με μια σημαντική πορεία στον χώρο του τραγουδιού! Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει κάποιο από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει με…

Ο Ορφέας Περίδης, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς, με μια σημαντική πορεία στον χώρο του τραγουδιού!

Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει κάποιο από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει με την μελωδική φωνή του, ή κάποιο από εκείνα που έχει γράψει και έχει “χαρίσει” σε άλλους καλλιτέχνες;

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε τον Ορφέα Περίδη στην μουσική σκηνή Οδός Ονείρων, και να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του!

Ο Ορφέας Περίδης είναι ο κορυφαίος μελωδός της γενιάς του και το 2019 γιορτάζει τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία.

Καταφέρνει να  δημιουργεί χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίσκους ρεπερτορίου, που έχουν σύμμαχο το χρόνο, καθώς δεν επηρεάζονται από την επικαιρότητα αλλά αφηγούνται διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες, πετυχαίνοντας την διαχρονικότητα μαζί με την επίκαιρη και φρέσκια διάθεση σε κάθε καινούρια του μουσική πρόταση.

Με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες του δημιουργίες καταφέρνει απ΄ τη μία να δημιουργεί το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές την διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στην ροκ διάθεση.

Στην μουσική του παράσταση, μπορούμε να απολαύσουμε ένα πλήθος από ηχοχρώματα και ρυθμούς, σαν φωτοβολίδα να «σκάνε» και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες μας από την Ανατολή ως την Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το καλό ελληνικό τραγούδι.

Συμμετέχουν:

Θοδωρής Δαμουράκης: ηλεκτρική κιθάρα

Αλέξανδρος Ιακώβου: βιολί, μαντολίνο

 

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/02/19

Ώρα 10:30 μ.μ.

τηλ. 2221020504, 6978117103

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top