Σαν την Ελλάδα μας καμιά και με αυτό το drone βίντεο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία!

Για όσους έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξέρουμε πως σαν την πατρίδα μας δεν υπάρχει καμιά. Από το υπέροχο πράσινο που απλώνεται στα νησιά του Ιονίου, το γαργαριστό φόντο της θάλασσας όσο απολαμβάνεις το κυκλαδίτικο τοπίο, τις μυριάδες κορυφογραμμές και τα ορόσημα που βρίσκονται διάσπαρτα, η χώρα μας χτυπάει ταβάνι στο ομορφόμετρο. Πολλά […]

Για όσους έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξέρουμε πως σαν την πατρίδα μας δεν υπάρχει καμιά. Από το υπέροχο πράσινο που απλώνεται στα νησιά του Ιονίου, το γαργαριστό φόντο της θάλασσας όσο απολαμβάνεις το κυκλαδίτικο τοπίο, τις μυριάδες κορυφογραμμές και τα ορόσημα που βρίσκονται διάσπαρτα, η χώρα μας χτυπάει ταβάνι στο ομορφόμετρο.

Πολλά από αυτά, λογικά θα τα έχεις απολαύσει με τα μάτια σου, ήρθε όμως η ώρα να τα χαρείς και από μία άλλη, λίγο υψηλότερη οπτική γωνία. Το βίντεο της αρχής του κειμένου είναι αποκλειστικά με λήψεις drone από την Αθήνα, την Κέρκυρα και τη Σαντορίνη. Τοπία που λαχταρά το μάτι, τοπία που ομορφαίνουν την ψυχή.

Είναι βέβαιο πως θα χορτάσεις από εικόνες (3 ώρες βίντεο θα απολαύσεις).

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top