Σήμερα η τελετή έναρξης του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – Docfest

Το 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ ξεκινά σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου και η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στις 20:00. H μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην πόλη της Χαλκίδας. Από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και για έξι μέρες η καρδιά των Ελλήνων δημιουργών χτυπά δυνατά στο 12ο […]

Το 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ ξεκινά σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου και η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στις 20:00.

H μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην πόλη της Χαλκίδας. Από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και για έξι μέρες η καρδιά των Ελλήνων δημιουργών χτυπά δυνατά στο 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest.

Το Docfest, πιστό στο ραντεβού του με τους δημιουργούς και το κοινό, μας δίνει τη δυνατότητα  να συμμετάσχουμε στον σχηματισμό ενός νέου αναδυόμενου ονείρου ενός καλύτερου κόσμου, μέσα από το ελεύθερο βλέμμα των δημιουργών ντοκιμαντέρ.

Η Τελετή Έναρξης  είναι αφιερωμένη σε μια πολύ σπουδαία φυσιογνωμία του σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου, που με τα λυρικά πλάνα του μας ταξίδεψε σε κάθε γωνία της γης, τον Διευθυντή Φωτογραφίας και Πρόεδρο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Γιώργο Αρβανίτη.

Σημαντικοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ανάμεσα τους ο σκηνογράφος και ζωγράφος Γιώργος Ζιάκας, ο ιστορικός κινηματογράφου Γιάννης Σολδάτος, ο Κινηματογραφιστής Νίκος Καβουκίδης, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος, θα παρευρεθούν στην τελετή έναρξης και θα μιλήσουν για τον Γιώργο Αρβανίτη.

Θα προβληθεί η ταινία «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top