Σάββατο και στην παραλία Χαλκίδας κυκλοφορούν μόνο περιστέρια και τετράποδα (pic)

Σε άλλες πόλεις και χώρες του πλανήτη είδαμε ελάφια, ρακούν, γαλοπούλες και άλλα πλάσματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες μοιάζουν αταίριαστα στο χάος των αστικών κέντρων, να κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους των έρημων, λόγω καραντίνας για τον κορονοϊό, μεγαλουπόλεων. Προφανώς, στη Χαλκίδα δεν υπάρχουν τέτοια άγρια ζώα ώστε να τα δούμε να κυκλοφορούν ανάμεσα […]

Σε άλλες πόλεις και χώρες του πλανήτη είδαμε ελάφια, ρακούν, γαλοπούλες και άλλα πλάσματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες μοιάζουν αταίριαστα στο χάος των αστικών κέντρων, να κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους των έρημων, λόγω καραντίνας για τον κορονοϊό, μεγαλουπόλεων.

Προφανώς, στη Χαλκίδα δεν υπάρχουν τέτοια άγρια ζώα ώστε να τα δούμε να κυκλοφορούν ανάμεσα στην πόλη. Όμως, ακόμα και η εικόνα της παραλίας όπου είναι άδεια και στην μέση της βρίσκονται μόνο τετράποδα ζώα, περιστέρια αλλά και γλάροι, εντυπωσιάζει!

Στην φώτο βλέπουμε τον γνωστό σε όλους μας Τάσο να έχει αράξει στο στρογγυλό της παραλίας και περιστέρια δίπλα του να …κόβουν τις βόλτες τους.

Φωτογραφία από την Νίτσα Κουτσογιαννάκη Ανδριά

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top